Любовта е непредвидима! Мислим си, че знаем всичко и сме

...
Любовта е непредвидима! Мислим си, че знаем всичко и сме
Коментари Харесай

Голяма промяна в любовта за тези 4 зодии

Любовта е непредвидима! Мислим си, че знаем всичко и сме си създали проект, когато тя ни потвърждава, че когато обичаш, няма по какъв начин да предречеш какво ще се случи. Тези 4  ще имат огромна смяна в любовен проект, ето кои са и какво могат да чакат.
ОВЕН: Овните са сигурни, че любовта ги е не запомнила и няма желание да пристигна при тях, каквото и да направя. В случая не е нужно да вършат каквото и да е, тъй като любовта знае тъкмо по кое време да пристигна – когато сърцето е готово да обича, а старите рани са излекувани. Голяма смяна чака Овните в любовен проект. Те ще се влюбят бясно в човек, който познават от доста време, само че по този начин и не са поглеждали в тази светлина. Ще усетят мощно привличане и пристрастеност, която ще се отключи в един доста прям диалог. Овните би трябвало да знаят, че индивидът, с кого ще стартират връзка, може да се окаже сродната им душа. Да се насладят на цялото странствуване, тъй като ще бъде незабравимо!
 Проблемите в любовта на всяка ЗОДИЯ Проблемите в любовта на всяка ЗОДИЯ
Всяка зодия си има проблеми в любовта, с които не може да се оправи и цялостен живот повтаря едни и същи неточности. Добре е човек да се учи от...
БЛИЗНАЦИ: Близнаците могат да са спокойни, че смяната, която ги чака ще е за положително. Попринцип те не си падат по това нещо да се случва друго, изключително в случай че са си начертали сюжет в главата. В случая обаче тяхната половинка ще ги изненада с нещо, което даже не чакат... въпреки и че тайничко  се надяват скоро да им се случи. Близнаците ще получат доста сантиментално и откровено предложение за брак, което ще е един най-вълнуващите моменти в живота им. От доста време си мечтаят за тази крачка и ето, че най-сетне ще им се случи. Очаква ги доста благополучен фамилен живот, в това въобще не трябва да се съмняват.
СТРЕЛЕЦ: Стрелците могат да се похвалят с хармонична връзка, а тези които са без сътрудник – са спокойни и подготвени за нови завършения. Обвързаните Стрелци ще се радват на доста нови прекарвания, а огромната смяна ще е обвързвана с това, че ще стават родители. Време е и тази крачка да се случи, а Съдбата е избрала най-подходящия миг за това. Необвързаните Стрелци пък ще се завърнат към остаряла обич, която несъмнено ще им даде нови криле и оптимизъм за бъдещето. Просто времето, в което са се срещнали преди не е било уместно и за двамата, само че в този момент всичко ще бъде като без спънки.
РИБИ: Рибите ще бъдат доста сюрпризирани от това, което ще им се случи в любовта. Мислят си, че връзката, която имат сега е добра и ги устройва отлично. Обаче в любовта това са много слаби претекстове и не трябва да не помнят, че да си влюбен е доста по-различно от това просто да се чувстваш спокоен в една връзка. Трябват пристрастеност, страсти и какво ли още не, с цел да бъде магията на любовта същинска. За благополучие това им следва... само че с напълно нов човек. Ще стартират нова връзка няколко месеца след началото на 2021 година. Ще бъде незабравимо завършения, същинска обич, за която не са и предполагали, че съществува. Чак тогава ще усетят каква е била разликата сред сегашната им връзка и новата същинска обич.
 
 3-те зодии, от които в никакъв случай няма да чуеш „ Обичам те “ 3-те зодии, от които в никакъв случай няма да чуеш „ Обичам те “
В любовта не всеки може да показва възприятията си, изключително що се отнася до заветните две думи „ Обичам те “. Има зодии, които...
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР