Любовта е най-голяма сила на света – тя издига, опустошава,

...
Любовта е най-голяма сила на света – тя издига, опустошава,
Коментари Харесай

Психология на чувствата: 4 неща, които мъжете трудно ще простят

Любовта е най-голяма мощ на света – тя издига, опустошава, раздрусва, радва и разплаква. Заради нея всички сме подготвени на геройства или откровени лудости. За нея - любовта, мъжете са подготвени да простят доста, а дамите постоянно отиват прекомерно надалеч в своите планове и проекти. И това продължава до мига, в който мъжът постави точка. На любовта и връзките.

 un12

Къде е оная тънка граница, която се трансформира в тестване за любовта? Ето кои са женските закононарушения, които мъжете мъчно ще простят.

1. Изневяра
Има нещо, което мъжете не могат да простят и съгласно правените многочислени изследвания, това е изневярата. Понятие с богат подтекст и смисъл - секс с различен мъж или душевна невярност. Когато дамата изневерява на своя мъж, тя му дава да разбере, че той й е апатичен и непотребен, а взаимните им връзки са равнозначни на заблуда. За мъжът това е нечовечен удар под кръста. Той не може да елементарни и когато тя сложи себе си по-високо в фамилната подчиненост. Самата природа на връзките и полове допуска, че мъжът е глава на фамилията, даже когато дамата печели повече пари. Нашето съвремие обаче, все по-често опровергава това предписание.

2. Женската нелепост
Мъжете мъчно могат да понесат женската нелепост. Митът, че те обичат глупавите, само че красиви дами, от дълго време остана в историята. Ако един мъж има до себе си освен симпатична, само че и интелигентна и умна жена, това го ласкае. Е, несъмнено, той самият би трябвало да е подобен.

3. Отказът
Няма нищо по-обидно за един мъж от отхвърли за интимна непосредственост. Женски класики от вида „ боли ме главата " и „ изтощена съм през днешния ден ", могат да го хвърлят в безкрайни разсъждения по тематиката „ за какво? ".

4. Сравненията
Струва си да се замислите, когато решите да вършиме самоуверено съпоставяне сред сегашния си обичан и някой от предишното ви. Мъжът желае да бъде единствен и несравним във вашите очи и сърце, и по-възможност - най-хубавият. Не рискувайте да го убеждавате в противоположното.

Простата истина
Отнасяйте се с мъжа до себе си по този начин, както бихте желали той да се отнася с вас. Научете се да го разбирате, а в случай че постоянно го злепоставяте или обиждате, най-малко за минутка пробвайте да се поставите на неговото място. Как се чувствате от другата страна?

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР