Любовта е лудост е едно от най-значимите артистични събития не

...
Любовта е лудост е едно от най-значимите артистични събития не
Коментари Харесай

Любовта е лудост вече 30 години

" Любовта е полуда " е едно от най-значимите артистични събития освен за световна Варна, само че и за живота на европейската киноиндустрия. За това приказват хилядите огромни имена в международното кино, които са били негови специфични посетители.

12 заглавия са включени в конкурсната стратегия на 30-ото издание на Международния кино фестивал във Варна, което ще се организира от 26 август до 4 септември във Фестивалния и конгресен център.

Откриването ще бъде с френската драма „ Млади вечно “ на режисьорката Валерия Бруни Тедески, която е взела участие в конкурсната стратегия на фестивала в Кан през 2021 година

Фестивалът ще бъде закрит на 2 септември в 19:00 ч. с кино лентата „ Съпругата на Чайковски “ на режисьора Кирил Серебренников, който е взел участие в тазгодишния кинофестивал в Кан.

В програмата на „ Любовта е полуда “ ще бъдат препоръчани още панорамите " Злато от международните фестивали ", " Съвременно полско кино ", " По глобуса ", " Български филми ", " Съвременно кино от Иран ", " Документални филми " и наградени продукции от фестивала през годините.

От 1993 година до момента на фестивала са показани над 1500 игрални филми.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР