Любовта е красива и прекрасна, стига да е реципрочна. Но

...
Любовта е красива и прекрасна, стига да е реципрочна. Но
Коментари Харесай

Зодии, които разбиват сърца. Бъдете внимателни, преди да се влюбите

Любовта е красива и прелестна, стига да е реципрочна. Но от време на време любовта не е задоволителна и макар мощното възприятие някой взема решение да си тръгне. Във всеки от тези случаи може да се приказва за разрушено сърце, което за жалост заздравява дълго. По-късно възобновяване лишава доста време, а постоянно контузията към момента е заложена във вас и оказва въздействие върху по-нататъшния ви живот.

Няма една-единствена рецепта за сполучлива връзка или съвършено пасване, което да продължи цялостен живот. От друга страна, има някои зодии, които разрушават сърца по-често от останалите. Не постоянно го вършат преднамерено и преднамерено. Понякога те просто не са в положение да дадат на колегата си това, което той чака и има потребност.

Близнаци

Зодия Близнаци са много повърхности в живота и връзките. Имат проблем с верността и им е мъчно да се открият. Постоянно търсят завършения, елементарно се отегчават и реагират импулсивно. Понякога не могат да устоят на изкушението или вземат решение да отскочат встрани напълно умишлено, тъй като желаят. Те не считат, че това ще навреди на някого. Те са прекомерно егоцентрични и прекомерно егоцентрични. Близнаците нормално не знаят по какъв начин да се ангажират и е малко евентуално да основат дълги връзки. Предпочитат къси и интензивни връзки.

Хората от тази зодия са чаровни, общителни, отворени и забавни. Нищо чудно, че другите са привлечени от тях. Лесно е да се влюбите в Близнаци, изключително откакто те обичат да изпращат спорни и подвеждащи сигнали.

Стрелец

Зодия Стрелец е занаятчия на флирта. Той е обаятелен, любезен и има способността да се интересува от себе си. Той е животът и душата на празненството, който постоянно има доста забавни неща за казване. Обикновено се отличава и с наличие. Трудно е да се подмине безучастно. Той може да накара някой да се влюби в него за минута. И не го прави съзнателно. Просто е по този начин.

Подобно на Близнаци, той е авантюристичен надъхан и му е мъчно да поддържа постоянна връзка. Тогава той се изморява и копнее за независимост. Той може да бъде правилен, само че това, че е в такава връзка, го прави трагичен. Той губи предпочитание за живот или се интересува от различен човек и стартира да прибягва до работа или занимания. Дори и самият той да не реши да се раздели, той ще докара до обстановка, в която сътрудникът, чувствайки се непотребен и необичан, ще си тръгне с разрушено сърце.

Козирог

Любовта, връзките и фамилията не са преди всичко в неговия дневен ред. Козирогът постоянно ще избере да работи, да печели пари и да преследва кариера. С възрастта работохолизмът му се задълбочава, което слага колегата му в сложна обстановка. Трудно е да напуснеш индивида, който обичаш, даже в случай че той е фокусиран върху нещо напълно друго. Освен че е захласнат от професионални отговорности и финанси, Козирогът наподобява е желан брачен партньор или брачна половинка. Той е въздържан, виновен, внимателен и образован. Нищо чудно, че е толкоз елементарно да загубиш главата си поради него. За страдание, той надали ще пожертва работата си поради любовта.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР