Любовта е едно от най-красивите чувства в живота. Истински щастливи

...
Любовта е едно от най-красивите чувства в живота. Истински щастливи
Коментари Харесай

Възрастна двойка си прави една и съща снимка в продължение на години (ВИДЕО)

Любовта е едно от най-красивите усеща в живота. Истински щастливи са тези хора, които са я изпитали в най-чистия ѝ и откровен тип. И е доста хубаво, в случай че тази обич се запечатва на фотографски ленти. Така остава превъзходен спомен освен за двамата влюбени, само че също и за поколенията в рода им. И да, в един миг, когато към този момент животът е напреднал, ориста се намесва и по неумолимия си натурален път разделя двойката. Вижте на видеото фотосите, които фотографът Кен Грифитс и снимал стара двойка.

Той е правил това в продължение на години в един и същи миг – при започване на всеки един сезон. Милата стара двойка застава пред къщата си, а Грифитс ги снима. Каква хубава концепция, в действителност!

Вижте обаче и какво се случва в края на видеото. Както можете да предположите, единият от двамата към този момент не участва там. Защото се е намесила ориста. Но това е един напълно натурален свършек, нали? Никой не е безконечен.

Партньорът обаче продължава традицията. Изгледайте видеото и сме сигурни, че ще се замислите за значимите неща в живота си.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР