Любовта е един от най-сложните и загадъчни емоции, която се

...
Любовта е един от най-сложните и загадъчни емоции, която се
Коментари Харесай

Безрезервната любов в реалния живот

Любовта е един от най-сложните и загадъчни страсти, която се трансформира в източник на благополучие и болежка за доста хора. Всеки човек има своя лична формулировка на любовта, само че в основата й стои безрезервното предоставяне на себе си на другия човек и желанието да се грижим за него абсолютно.

Пример за безрезервна обич сред мъж и жена може да бъде историята на млада двойка, която се е срещнала в университета и взема решение да бъде дружно, макар че има огромни разлики във възгледите си и в това, какво желаят да реализират в живота си. След години на общи старания и поддръжка един на различен, те съумяват да реализират своите фантазии и да изградят хубав и благополучен живот дружно.

Безрезервната обич сред мъж и жена изисква взаимни отстъпки, самообладание и почитание към потребностите и желанията на другия. Тя може да бъде показана по доста способи - посредством грижи, поддръжка, слушане, шерване на страсти и доста други.

Важно е да се има поради, че любовта не е просто страст, която може да се усети в един миг и да изчезне в различен. Тя е развой, който изисква старания и ангажираност и може да донесе голямо задоволство и благополучие на тези, които са подготвени да я практикуват безусловно.

Някои от най-известните и дълготрайни любовни истории в Холивуд и в международния кинематограф са тези на артисти, които са останали влюбени в половинката си за доста години. Ето няколко образеца:

Пол Нюман и Жоан Вудуорд: Те се срещат през 1953 година на фотосите на кино лентата " Дневниците на младата година ", а през 1958 година се оженят. Те са дружно до края на живота на Пол Нюман през 2008 година, като техният брак продължава 50 години.

Том Ханкс и Рита Уилсън: Те се срещат на снимачната площадка на комедията " Женен мъж " през 1981 година. Те се оженяват през 1988 година и са дружно към този момент повече от 30 години.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс: Те се срещат на празненството във връзка награждаването на " Децата на Храните " през 1998 година. Те се оженяват през 2000 година и имат две деца. Въпреки проблемите в брака си, те остават дружно и не престават да работят в киноиндустрията.

Тези артисти потвърждават, че дълготрайната обич сред двама души е допустима, в случай че се посветят на нея и са подготвени да работят дружно за нея. Те демонстрират, че любовта не е просто страст, а по-скоро избор и ангажимент към другия човек, който може да продължи цялостен живот.

Примери за безрезервна обич сред мъж и жена може да са:
Мелания и Доналд Тръмп - макар доста рецензии, двойката остава дружно и след няколко кавги в брака им, като Мелания е била поддръжка на мъжа си в неговите политически старания.Дейвид и Виктория Бекъм - двойката е дружно от 1997 година и са един от най-иконичните образци за звездни фамилии. Дори след години, те са към момента влюбени и поддържат един различен в професионалните си достижения.Кларк Гейбъл и Каръл Ломбард - това е исторически образец за безрезервна обич, която беше изпитана до крайности. След пагубен самолетен злополука през 1942 година, Кларк продължи да търси натрупа на жена си в планините на Сиера Невада и на последното си издишване сподели " Отиди да търсиш Каръл ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР