Любовното перце на Димитров още от времето му с Маша

...
Любовното перце на Димитров още от времето му с Маша
Коментари Харесай

Изпечен сваляч: Гришо възбужда новата с еротичен татус

Любовното перце на Димитров още от времето му с Маша Шарапова



Гришо Димитров прави Голям шлем от елитни мацки с помощта на еротична татуировка. Най-добрият ни тенисист има скрито оръжие, с което съумява да смъкна всяка една хубавица, която пожелае.

Навръх 32-рия си рожден ден Григор награби новото си гадже, Мадалина Генеа. Нетипично за Димитров, този път той смъкна всички задръжки и дружно с възлюбената му споделиха еротични фотоси, които разбуниха духовете в обществените мрежи.

На фрагментите тенисистът натиска крепко 34-годишната румънка, като двамата са полуголи. Гришо даже е хванал Мадалина палаво за врата. Особено усещане направи татуировката на българина, която той има на интимно място. Григор е изобразил любовно перо, което стартира от левия му хълбок, влиза в гащите му и стига неизвестно до каква степен...
 Татуировката на Григор стартира от левия му хълбок Татуировката на Григор стартира от левия му хълбок
Тайната татуировка в действителност не е нова, само че за първи път се разкрива толкоз доста от нея. Проверка на " България Днес " сподели, че Димитров я има още от 2013 година, когато съумя да омае съветската топтенисистка Мария Шарапова. Перцето се появи леко и на корт в Америка предходната година, до момента в който Димитров загряваше гол до кръста.

Друго, което направи усещане от еротичните фрагменти на новата звездна двойка, са косматите гърди на българина. Очевидно Гришо залага на новата мода да не се епилира. На врата си пък нашият е закичил златен ланец с висулка.
 Гришо не си епилира гърдите Гришо не си епилира гърдите
Интересното е, че малко откакто фотосите бяха качени от Мадалина, а Григор беше споделен на тях, те изчезнаха от профилите им. По-късно отново се появиха, а през вчерашния ден бяха отстранени дефинитивно. Очевидно двамата са имали известни различия по отношение на това дали е редно палавата фотосесия да се появява обществено.
 Татусът се видя и на корта Татусът се видя и на корта


Генеа е бивше гадже на холивудската звезда Леонардо ди Каприо, а самата тя се изявява като актриса, като най-извеcтната й pоля е на София Лоpен във кино лентата " Къщата на Гучи ". Мадалина изгледа три мача на Григор от трибуните. Красавицата стискаше палци на нашия в Мадрид против Карлос Алкарас и на срещите му в Рим със Стан Вавринка и Новак Джокович. Двамата отпразнуваха дружно рождения му ден в Монако.

Междувременно зарязаната от Григор Димитров милионерска дъщеря Лолита Османова се теши от разлъката с българския тенисист на Женевското езеро. Мадамата сподели видео, на което отпива чаша с бяло вино. На фрагментите Лолита въобще не наподобява щастлива.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР