Любовният хороскоп за януари обещава приятни изненади за някои зодии.

...
Любовният хороскоп за януари обещава приятни изненади за някои зодии.
Коментари Харесай

Жените от тези зодии ще получат признание за любов

Любовният хороскоп за януари дава обещание приятни изненади за някои зодии. Докато едни ще се тормозят от ретроградния Меркурий, други ще почувстват поддръжката на Венера. Това важи изключително за дамите от тези 3 зодии.

Много двойки в този момент ще решат да се разделят заради назадничав Меркурий. Влюбени, които от дълго време се притеглят един към различен, внезапно ще почувстват, че са почнали да се отдалечават. Астролозите не крият, че януари 2023 година не е удобен за любовта. Въпреки това, Венера във  Водолей е подкрепящ пренос за някои – тъкмо в този момент те могат да поемат риск по въпросите на любовта.

Любовен хороскоп за януари 2023г. Венера във Водолей

Венера във Водолей е взискателно време за връзки. Когато планетата на любовта е в съзвездието на един от най-големите индивидуалисти и самотници в зодиака, е мъчно да се открият близки връзки с другите. Водолеят също е бунтовник – когато стартира да въздейства на връзките ни, може да насърчи спор. Всеки желае да реализира своето и да покаже, че няма да разреши на никого да управлява живота му.

Струва си обаче да си спомним за други характерности на Водолей, които в този момент ще стартират да се демонстрират във вашето държание. Тази зодия в никакъв случай не губи религия в същинската обич и може непринудено да събере храброст и да каже на някого защо в действителност мечтае. Астролозите споделят, че дамите Везни, Дева и Риби ще преживеят нещо сходно в близкото време. Мъжете ще ги изненадат с самопризнание, което може да докара до щастлива връзка.

Жените от тези зодии в този момент ги чака изненада в любовта. Някой ще признае възприятията си.

Собствениците на тези зодии скоро ще стартират да притеглят мъжете като магнит:

Везни

Зодия Везни инстинктивно ще усети, че в идващите дни би трябвало да даде самодейността на своя желан сътрудник. Той ще чака търпеливо, даже и да не приказва с нея дълго време. Тя няма да загуби самочувствието си, а вместо това ще развие своите пристрастености и ще стартира да съумява в работата. Това ще го накара да се почувства удивен от нея. Той взема решение да я предложения на среща, с цел да поговорят за взаимното им бъдеще.

Дева

Тези дни Дева може да получи известие от някой от някогашните си обожатели. Когато той й предложи да се срещне, тя би трябвало да се съгласи. Ще бъде извънредно прелестно. Ухажорът бързо ще я предложения на друга среща и към края на януари ще стартира да си мечтае за връзка.

Риба

Дамата Риби в този момент ще се усеща извънредно привлекателна. Тя ще стане по-красива и мъжете ще й обръщат внимание съвсем на всяка крачка. Сред тях ще има някой, който желае да я опознае в действителност добре. Само след няколко седмици той ще реши, че е влюбен до уши в нея.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР