Любовният хороскоп за март 2023 предвещава големи промени в живота.

...
Любовният хороскоп за март 2023 предвещава големи промени в живота.
Коментари Харесай

Венера в Овен през март 2023 г. Тези зодии могат да се влюбят точно сега

Любовният хороскоп за март 2023 предвещава огромни промени в живота. Ще почувствате, че зимата несъмнено свърши. Венера в огнения Овен ще донесе луди усеща и смели самопризнания. Астролозите споделят кои зодии е най-вероятно да има разгорещен разказ.

Месечният хороскоп за всички зодии постоянно е мощно повлиян от това къде се намира сега Венера – планетата на любовта. Когато през февруари 2023 година тя беше пред съзвездието Риби, доста изпитаха копнежа да намерят сродна душа и да основат щастлива връзка. Някои обаче бяха прекомерно срамежливи, с цел да подхващат дейности.

Венера преди малко се е придвижила към съзвездието Овен. Той е най-рисковия знак в целия зодиак, а в любовните завоевания няма еднакъв на себе си. Той в никакъв случай не се срами да изрази възприятията си. Когато другите се опасяват от отменяне, Овенът се втурва напред – право към плячката. Той знае, че няма да одобри не за отговор. Ако другата страна има подозрения, той ще стартира да се бори за неговата любов.

Кой ще бъде най-щастлив в този момент? Ето и любовния хороскоп за Венера в Овен.

Тези зодии могат да се влюбят тъкмо в този момент

Когато планетата на любовта е в знака Овен, ние придобиваме самочувствие. Някои знаци от зодиака го харесват, само че има и такива, които не могат да го понасят. Венера в Овен също носи спорове, бурни раздели и сложни борби.

Хороскопът за март 2023 година сочи, че 3 зодии към този момент ще имат късмет да изживеят луда обич. Те са Риби, Лъвов и Везни.

Риби

В живота на зодия Риби ще има събития, които ще им разрешат да повярват повече в себе си. Сега те ще се усещат секси и привлекателни, което ще ги улесни да поканят някого на среща. Когато се стигне до среща, те ще станат съблазнителни както в никакъв случай до момента. Отсрещната страна няма да има късмет – ще изгубят изцяло главите си.

Лъв

Лъвовете ще стартират да притеглят противоположния пол като магнит. Дори хора, които преди не са се интересували доста от тях, в този момент могат непрекъснато да си фантазират за тях. По време на един от диалозите ще се появи самоуверено самопризнание, което ще промени живота им. Има късмет да се решат на връзка.

Везни

Везните ще станат обект на въздишки на съдбоносен обожател с огромен сексапил. Този човек няма да им разреши даже за момент да не помнят за него. Струва си да се оставите да бъдете извоювани. Може да се окаже, че това запознанство ще изненада позитивно Везните повече от един път.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР