Любовницата сякаш винаги е представяна като съблазнителка. Жена, която прелъстява

...
Любовницата сякаш винаги е представяна като съблазнителка. Жена, която прелъстява
Коментари Харесай

Любовницата на женения мъж е най-самотната жена

Любовницата като че ли постоянно е представяна като съблазнителка. Жена, която прелъстява един почтен мъж, която има подмолни ползи или е устремена към концепцията за повреждане на семейство. Любовницата и в литературата, и в киното е като че ли хубавица, която няма угризения и работи над моралните и човешки закони, с цел да задоволи едни свои личностни ползи - най-големите, измежду които е развалянето на едно положително семейство.
Дали е по този начин обаче?
В множеството случаи не е. Обикновено любовницата на женения мъж е най-самотната жена в света. Тя постоянно взима втора позиция. Винаги прекарва повече време сама и постоянно е подценявана при някои от най-важните избори. Тя по-скоро служи като болкоуспокояващо средство, лекува непознати рани, превързва непознати болки, проучва непознати проблеми.
Тя е жена, която се стреми да даде всичко на един мъж, което не е получил в фамилията си - пристрастеност, любов, доверие, поддръжка. Въпреки това, обликът й остава отрицателен и даже пагубен.
Любовницата не печели нищо в множеството случаи. Тя се явява като уединен остров, на който жененият мъж желае да се скрие и да избяга за малко, а по-късно го напуща и за прочут интервал от време не се връща там.
Самотата на тези дами е най-осезаема на празници. Те са сами или не в компанията на индивида, който обичат. Знаят го още първоначално, като че ли връзката е договорка с ясни правила и клаузи, които всяка от страните би трябвало да съблюдава. Криенето, лъжите, измамите са част от цялата любовна история, която по друго време и на друго място би била красива.
Редно е да се каже, че любовницата не е напълно позитивен облик. Тя, с ясно схващане и съответна цел, е почнала връзка там, където няма място за трети човек. Направила го е по доста аргументи, само че нормално по обич. А, тя – любовта, в никакъв случай не пита кой я желае и кой не. Идва там, където тя реши.
За да се появи любовницата в любовния небосвод, виновността не е единствено в мъжа. Казват, че човек... ДОЧЕТЕТЕ ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР