Любовните взаимоотношения във „Фермата“ взеха здравето на мъжете, на които

...
Любовните взаимоотношения във „Фермата“ взеха здравето на мъжете, на които
Коментари Харесай

Страстите във Фермата се нажежиха

Любовните взаимоотношения във „ Фермата “ взеха здравето на мъжете, на които им се наложи да вършат чудеса от смелост за вниманието на обичаните дами. Срамежливият селски ерген Яни, който в последно време залита по хубавата вдовица Виолета, реши, че масажът е добра първа стъпка към секса и размачка крепко избраницата си.

Опасната им непосредственост се случи в къщата на фермера, която той ще населява тази седмица. Стоновете на Виолета от наслаждение за следващ път наостриха Яни и той насочи следващото предложение за секс. „ Мога да те подуша, само че под опашката “, отговори зевзекът на флирта на вдовицата, която го изкуши с голо коремче, пуснати коси и информация какъв брой изпълнена от масажа се чувствала.

Футболистът Алек, който тези дни мина през съществени драми с обичаната си Валерия, също влезе в ролята на най-хубавия мъж. И взе да пере облеклата й през нощта и даже пръскаше водата с парфюм, с цел да се усеща тя по-добре. „ Това е единственото ми наслаждение тука “, изясни той непривичната си активност, когато гимнастичката скочи, че й било неловко от такова внимание.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР