Любовните връзки сред известните в България са интересно нещо. Много

...
Любовните връзки сред известните в България са интересно нещо. Много
Коментари Харесай

След Благой: Татяна е скочила в прегръдките на младото гадже на Глория?

Любовните връзки измежду известните в България са забавно нещо. Много известни мъже и дами се оказва, че са споделяли едни и също сътрудници, подобен очевидно ще се окаже и казусът с младото гадже на Глория - Добромир и Татяна. 

Позабравената фолкдива, която възроди известността си с присъединяване си в " Сървайвър " наподобява е била с мачото на примата на попфолка преди години. Това се е случило малко след развода на Татяна с дългогодишния ѝ брачен партньор, за който се оказа, че ѝ е слагал рога. Първият, който обаче е завладял дамата от Съединение е не какъв да е, а самият Благой Георгиев.

Това се е случило през 2018 година, когато Джизъса е прясно разведен с Есмер. Връзката на Татяна и някогашният футболист обаче не продължава дълго и след него тя има още няколко заможни господа в живота си. И несъмнено един млад красавец - актуалната половинка на Глория, Добромир, написа woman.bg.

Към днешна дата сърцето на Татяна е свободно, в случай че слуховете, че е стоплила още веднъж любовните си връзки с Джизъса не се окажат истина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР