Любовни триъгълници има навсякъде от край време, но във Великобритания

...
Любовни триъгълници има навсякъде от край време, но във Великобритания
Коментари Харесай

Тя ще бъде с него, докато има изгода

Любовни триъгълници има на всички места от край време, само че във Англия и по света нашумя казусът с 23-годишна бежанка от Лвов и англичанин, който напусна фамилията си поради нея. Първоначално София Каркадим била приютена в дома на сем. Гарнет по стратегия за банкет на бежанци. Само след 10 дни брачната половинка поискала от София да се изнесе, а тя оповестила, че е влюбена в 29-годишния Тони. Бащата на две деца напуснал дома си, с цел да преследва любовта.

Руското издание “Консомолска Правда - Петербург” потърси родственици на съдбовната София, с цел да открие повече информация за нея.

А те вършат и едно съмнително умозаключение: ”Тя ще бъде с него, до момента в който има изгода”.

Оказва се, че София Каркадим живеела в Киев, макар данните че е бежанка от Лвов. Нейният татко напуснал фамилията, когато момичето било на 3 годинки, а вкъщи се появил пастрок. После нейният баща Иля Каркадим основал ново семейство, а с щерка си общувал рядко.

“Радвам се за нея, само че аз не пребивавам край момичето от 20 години. Понякога се чувахме по телефона. Но за персоналния и живот не знам почни нищо. Още повече да опозная душeвността й. Нюанси за историята с британеца също не знам, по тази причина заключения няма да правя”, споделя той.

София учила в украинската столица Киев, а в ученическите си години, съдейки по съдържаниието в обществените мрежи не била от най-срамежливите. Например, когато я попитали коя е обичаната й поза за сън, дала отговор сбито - “69”.

След учебно заведение тя траяла образованието си в Киевския политехнически институт. После почнала работа като проджект управител в локална IT компания.

Сред приятелите й имало хора както от Петербург, по този начин и от Моква. Нейни родственици живеят в Крим и Киев, друти в Западна Украйна. Те разговаряли с съветското издание, само че поискали да запазят анонимност.



Те не се изненадали, когато разбрали за любовния романс на своята родственик във Англия.

“Тя има свободно държание. София си е такава, по какъв начин да кажа – обича да обикаля. Постоянно купонясваше някъде, изчезваше за седмици. Нямаше съществени връзки, не беше и омъжена”, признава един от роднините пред “КП-Петербург”

Според нейните близки, София в никакъв случай не е имала проблем да завоюва мъжкото внимание, а и тя не скривала, че обича да флиртува. На една от снимските в обществените мрежи може да я забележим да гледа “7 метода бързо да те харесат”, пиейки вино.

“Тя е толкоз блага, сладка, за нея да омае мъж не е никакъв проблем. София може да му са качи и на главата”, клюкарстват роднините.

Коркодим първо избягала в Полша, само че там не и харесало. После стигнала до Германия, където даже получила статут. След това решила, че не желае са се задържа и мислила накъде да поеме – към Съединени американски щати или Англия.

“Съдейки по всичко е избрала Британия”, допълват роднините. Оттогава те нямат връзка с нея.

Всичко това обаче са единствено догатки. Възможно е любовта сред двамата да е същинска, а скоро до нас да доближат вести и за женитба сред младите, която до докара до дълъг фамилен живот.

Родствениците на момичето, обаче считат, че историята сама по себе си е обидна, като отбелязван, че акцента на нациолналността на героите в нея е непотребен. “Не разбирам за какво има толкоз отзив, това може да се случки с всеки човек, във всяка точка на света”, разумно означават тел

А самата тя, както и нейния нов обичан наподобява са щастлими, съдейки по фотосите в медиите, и не обръщат внимание на хората, които осъждат решението им.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР