Любовната история на Енрике Иглесиас и Анна Курникова продължава малко

...
Любовната история на Енрике Иглесиас и Анна Курникова продължава малко
Коментари Харесай

Енрике Иглесиас разкри как с Анна Курникова запазиха любовта си и какъв баща е

Любовната история на Енрике Иглесиас и Анна Курникова продължава малко повече от две десетилетия. Време, през което те съумяват да запазят детайлностите за връзката си много персонални.

Певецът и някогашната тенис звезда имат три деца - 5-годишните близнаци Люси и Никълъс и 3-годишната щерка Мери.
                             

В скорошно изявление за People 48-годишният Енрике си разреши да разяснява връзките си с Анна – нещо, което рядко се случва. Той показа, че всяка връзка - без значение какъв брой съвършена може да наподобява в профил - изисква и двамата сътрудници да положат старания. Това е рецептата за сполучлива и дълготрайна връзка.

„ Човек се учи с времето. Имате своите положителни интервали, както и неприятни моменти и в случай че съумеете да преминете през неприятните, ще стигнете до в действителност щастливи времена “, споделя той в изявление за корицата на списанието.

 Иглеасиас Getty

„ Много хора си споделят: „ О, добре, знам, че това е индивидът, с който ще прекарам остатъка от живота си. “ Донякъде съм склонен с това, само че в това време в действителност в никакъв случай не знаеш къде ще те води животът и какво може да се случи.

Иглесиас и Курникова се запознаават на снимачната площадка на музикалния му видеоклип към " Escape " през декември 2001 година Привличането сред тях е незабавно и тяхната обич минава през всевъзможни възходи и падения, както е при всяка двойка. Особено когато приказваме за хора, живеещи под светлината на прожекторите.

 Иглеасиас Getty

„ Когато се срещнахме – макар че тя идваше от света на спорта – в прочут смисъл, някак се разбрахме. Тя разбираше какъв е моят свят. Аз ненапълно знаех какъв е нейният. Така че това схващане оказа помощ доста “, разсъждава Енрике.

„ Просто започнахме да се сближаваме лека-полека и ставахме все по-силни и по-силни, и по-силни. “
                             

Тяхната любовна приказка докара до раждането на техните 5-годишни близнаци Луси и Никълъс и 3-годишната им щерка Мери.

„ Когато ги взема от учебно заведение и те имат неприятен ден, някой от тях плаче или се карат, споделяме: „ Момчета, коя е обичаната ви ария? “ И тогава всички стартират да я пеят и е толкоз сладко “, споделя Иглесиас. „ Сега просто се любувам. Наслаждавам се на всеки един ден. “

 Иглеасиас Getty

Въпреки че децата му са най-големите му почитатели, те няма да се причислят към него, до момента в който е на турнето The Trilogy Tour, дружно с Питбул и Рики Мартин.

„ Когато потеглям на път, доста ми липсват “, признава той. „ Чувствам, че към момента не са задоволително огромни, с цел да пътуват с мен. “

Курникова и Иглесиас посрещнаха своите близнаци през декември 2018 година, а Мери - през януари 2020 година ET беседва с Иглесиас още през март 2020 година, когато той споделя за бащинството и появяването на щерка си единствено няколко месеца преди този момент.

 Иглеасиас Getty

„ Не дремя, само че си извозвам ужасно! Искам да кажа, че не бих трансформирал това за нищо на света. “

Личното благополучие, на което Иглесиас се радва през днешния ден, се отразява и в неговата музика. Миналия месец той пусна парчето „ Así Es la Vida “, отдадено на живота с обичания човек на фона на житейските възходи и падения.
                             

„ Може да звучи малко наивно, когато я преведете на британски, само че на испански това е ария, с която в действителност се гордея откъм текст “, споделя Иглесиас за дуета с аржентинската певица Мария Бесера.

„ Чувствам, че това е ария, която можех да напиша единствено в този миг от живота си. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР