Любовната история на Ани Салич и Сотир Цацаров Сотир Цацаров

...
Любовната история на Ани Салич и Сотир Цацаров Сотир Цацаров
Коментари Харесай

Ани Салич и Цацаров на меден месец в Испания и Португалия

Любовната история на Ани Салич и Сотир Цацаров  Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си обучение приключва в продължава. Известно време новинарката избягваше да споделя детайлности към връзката си с някогашния основен прокурор и разсъни подозрения, че двамата са се разделили, а в действителност били по-щастливи от всеки път.

Преди дни тв звездата разкри пред приятелите си в  в обществените мрежи, че с обичания й са били на ужасно първокласно странствуване в Испания и Португалия.  Двамата са се завърнали към най-приятното за тях занятие –  екскурзиите. Още от зората на връзката им,  която датира от повече от две години, новинарката и висшият магистрат избират да се любуват на романтика и усамотение отвън рамките на родината, където могат да останат анонимни и да не събират хиляди любопитни погледи върху себе си.

Този път Ани и Сотир посетили Фаро – фамозен португалски град, считан за столица на южната провинция Алгарв, който се намира на брега на Атлантическия океан.

Следващата им дестинация била Севиля – една от най-красивите испански перли. От фрагментите, които новинарката е споделила във фейсбук, се вижда, че с някогашния основен прокурор са правили дълги разходки и са случили на чудесно слънчево време макар зимния сезон. Разбира се, не пропуснали да опитат локални деликатеси и червени виновност в кокетни заведения за хранене. Към фрагментите журналистката е написала: „ От Фаро и Севиля до София и нататък. Поздрави от нас – Ани и Сотир! “

Пътешествието им наподобява съвсем на меден месец, въпреки нито един от двамата  да не е потвърждавал обществено, че са сключили брак. Слух, че са сгодени поради пръстена на ръката на Салич в тв средите, обаче върви от повече от година, написа Хотарена.

Пред тях не стоят никакви трудности, в случай че решат да узаконят връзката. Ани от дълго време има бракоразвод с бащата на децата си Бранко,  а Цацаров се разведе с някогашната си жена Меглена през лятото на 2022 година в съда в Перник.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР