Любовната игра е важна част, която не бива да пропускате,

...
Любовната игра е важна част, която не бива да пропускате,
Коментари Харесай

Каква е любовната игра, която ще побърка всяка жена

Любовната игра е значима част, която не трябва да пропускате, в случай че желаете сексът да е пълностоен. Докато мъжете са способни да се впуснат незабавно в половото премеждие, то дамите имат потребност от предварителна подготовка. Не си мислете обаче, че се изчерпва само със буйни целувки и внимание върху добре известните женски ерогенни зони. Тя би трябвало да се играе както с тялото, по този начин и с мозъка. Мъжкото списание Ask Men дава насоки по какъв начин да побъркате една жена. Ето ги и тях:

1. Върнете се в ученическите си години. По това време множеството младежи живеят с родителите си и чакат всеки комфортен миг да останат сами, с цел да се усамотят със своето гадже. Дотогава те нямат избор, с изключение на единствено да гледат, без да пипат. Върнете се обратно във времето и си представете, че още веднъж живеете с родителите си. Излезте на вечеря с дамата, а по-късно я поканете единствено в хола. Не стигайте до спалнята. Мисълта, че не може да ви има, ще побърка дамата и ще я накара да ви желае още повече. Понякога облеклата може да са доста секси.
свързани новини3938на 25.01.202111150на 26.08.2020
2. Запалете огъня на възбудата. Използвайте ръцете си, до момента в който двамата сте някъде на открито и сексът не може да се случи скоро. Например, до момента в който сте на кино, сложете ръката си сред краката на дамата. Направете го за малко обаче, а по-късно отдръпнете ръката си. По този метод ще възбудите дамата и ще я накарате да ви пожелае още на момента. В случая противоположната логика на психиката е ваш другар – когато човек не може да има нещо, той го желае още повече.

3. Дълбока и мудна целувка. Дългата, спираща дъха целувка, е вашето скрито оръжие, което безусловно ще подлуди дамата. Дамите обичат дълбокото и постепенно целуване, тъй като то е предходник на буйните целувки и на същинския секс. Опитайте да имитирате полов акт, до момента в който двамата се целувате – засмуквайте, облизвайте, намокряйте и леко захапвайте. Повишеното слюноотделяне се свързва с по-висока възбуденост. Подберете точния миг за тази дълга целувка и я използвайте като миг, в който споделяте общата си пристрастеност.

4. Масаж. Масажът ще накара вашата дама да се отпусне и да се възбуди доста по-лесно. Един добър полов масаж ще усили неведнъж нейното наслаждение, карайки я да изпитва приятност от допира на ръцете ви върху тялото ѝ.
Обърнете внимание на времето, когато решите да вършиме масаж. Най-добре това да не бъде след тежък работен ден или пиянска вечер, тъй като рискувате съвсем незабавно дамата да заспи. Задължително използвайте количество масло за тяло, с цел да бъде удоволствието от еротичния масаж оптимално.

5. Без допиране. Мозъкът е най-важният полов орган в тялото на един човек. Винаги може да употребявате този способ, с цел да възбудите дамата и да я накарате да ви желае още повече. Напишете ѝ известие със полов подтекст или пък ѝ говорете мръсотии по телефона - разрешено е всичко, което изключва физическия контакт и което ще разреши на мозъка на дамата да се развихри.
Все отново не прекалявайте с детайлите, с цел да може тя да употребява своето въображение. Възбудата без допиране е същинско предизвикателство, което от време на време ускорява доста повече желанието, в сравнение с физическият контакт.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР