Любовен триъгълник стои зад бой в добричкото село Победа. Единият

...
Любовен триъгълник стои зад бой в добричкото село Победа. Единият
Коментари Харесай

Скандални разкрития за зверския бой в Победа! Жената на ромския барон му кръшкала с българина, докато той бил на гурбет в Германия

Любовен триъгълник стои зад пердах в добричкото село Победа. Единият от битите свиреп българин имал интимни връзки с дамата на ромския предводител, до момента в който той бил на гурбет в Германия. Това оповестява Флагман.бг, базирайки се на чудесно осведомени източници.

Припомняме, че камери снимаха бруталното нахлуване. На фрагментите се виждат две момчета, седнали на скамейка на площада в селото. Изведнъж от всички страни се задават мургави мъже и почват брутално да постановат българите.

Най-вероятно ромският барон, който пръв се задава, е мъжът, чиято жена му изневерява.
Преди време също е имало спор сред него и българина. Той изненадващо се появил в София, където били двамата любовници.

„ Явно е схванал за любовните им връзки и се върнал от Германия. Хванал ги в крачка и станал огромен скандал. Тогава обаче ц*ганинът бил самичък и ял доста пердах от възлюбения на жена си”, описаха още източниците.

Мъжът не можал да преглътне, че жена му му слага рога и решил да си отмъсти. Върнал се от гурбет за женитба в село Победа, събрал бандата и е нападнал гаджето на брачната половинка си и авера му.

„ Ц*ганите от село Победа са свестни хора, те са работливи, всеки ден са на полето и работят. Сега поради няколко роми, които като работят в чужбина се мислят за недосегаеми и ненаказани, другите ще излязат отговорни. Цялото село в суматоха поради тези мъже. Дано в този момент да им издигнат обвиняване, да им забранят да изоставен страната, да не могат да заминат в Германия на работа и да забележим по какъв начин ще бият отново. Има си други способи за разрешаване на персоналния спор, а не пердах по нечовечен метод. Нека да се приложи цялата суровост на закона върху тези хора”, споделиха още локални от добричкото село, които са безапелационни, че тук не става въпрос за етническо нахлуване, а за персонални спорове.

Междувременно както БЛИЦ писа стана ясно, че полицията в Добрич е задържала четирима за побоя. Това са 30-годишният И.Д., 25-годишният К.Ц., 18-годишният Я.А. и 17-годишен юноша. Срещу биячите се чака да бъдат повдигнати обвинявания. Пострадалият е 25-годишният Васил Анжело.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР