Любов, вяра и сила са основните послания в песните на

...
Любов, вяра и сила са основните послания в песните на
Коментари Харесай

Любо Киров за вярата и Великден: Господ обича хората

Любов, религия и мощ са главните послания в песните на Любо Киров. в навечерието на великденските празници изпълнителят споделя, че има вяра, че Господ е обич и това е неговото проявяване измежду хората. 

" На тази земя сме, с цел да излъчваме неговото проявяване. Господ обича хората. И на концерти хората показват тази обич и на мен ", показа той в " Тази заран ".

Издава, че когато написа текстовете за песните си, всяка дума минава първо през него. С това си изяснява и техния триумф: " Ако работят на някого, то е, тъй като са претърпени от самия мен. "  

Новата му ария се назовава " Усеща се мощ ". Може би малко хора знаят, че Любо Киров е учил теология. Това го кара да стартира да търси отговори за какво сме живи и за какво сме на тази земя. 

" Не имах вяра, че човек стопира да живее след физическото си проявяване. Търсенията ми заведоха до Библията,  това, че Христос е бил на земята, поел е греховете върху себе и и това се трансформира във религия. Започнах да чувствам чудеса към себе си ", споделя изпълнителят. 

Според него, когато човек се обърне във вътрешността към себе си, ще вижда единствено чудеса. 

Любо описа и по какъв начин фамилията му е отбелязвало Великден. Прекарвали са доста радостно, всички дружно, с боядисване на яйца. Такъв ще бъде Великден за него и тази година - в компанията на майка му, сестра му, племенниците и фамилните ритуали, които имат. 

Признава, че традициите са значими, само че по-важна е вярата.   

Очаква новия сезон на " Гласът на България ", където още веднъж ще бъде един от треньорите, и се надява тази година човек от неговия тим да стане победител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР