Любослав Пенев е взел решение да подаде оставка като треньор

...
Любослав Пенев е взел решение да подаде оставка като треньор
Коментари Харесай

Червените фенове сломени: Любо Пенев изритан от ЦСКА 1948!

Любослав Пенев е взел решение да подаде оставка като треньор на ФК ЦСКА 1948!

Ел Голеадор повече няма да води отбора, играещ домакинските си мачове в Бистрица. Очаква се да бъде оповестено, че двете страни се разделят по взаимно единодушие, написа Тема спорт, само че по информация на Lupa.bg наставникът е изпъден от клуба.

Така прогнозите, че 56-годишният експерт няма да се задържи отпред на клуба повече от 6-7 месеца, ще се осъществен. Решението на Пенев назрява от два месеца, само че точката на шупване към този момент е достигната и връщане обратно няма.

Причините са доста и не са огромна изненада за никого от осведомените с процесите, които преди Любо са предишния по същия път.

Още когато Пенев бе назначен в края на пролетта, мнозина предвидиха, че престоят му във ФК ЦСКА 1948 няма да е дълъг.

Ел Голеадор оставя отбора на трето място във краткотрайното класиране, като най-отличителните му мачове бяха 3 – успеха над Левски в Бистрица с 1:0 на старта на шампионата и равенствата с Лудогорец, надлежно 2:2 в семейството и 1:1 при гостуването в Разград в края на есенния дял.

Пенев има редица претекстове за решението си, като назначението на Стойчо Младенов за действен шеф в клуба е най-малкият от тях.

Известна е непоносимостта на Любо към някогашния му съотборник на „ Армията ”, само че не това е измежду главните аргументи, с цел да сдаде поста.

Той имал много други причини за предприемането на този ход, които в последна сметка натежали при избора му да постави завършек на случката си във ФК ЦСКА 1948.

Трябва да се означи, че в нито един миг Пенев не припозна този клуб като ЦСКА, не говореше в сходна стилистика и избягваше гръмки изказвания по отношение на статута на тима, който водеше.

Тепърва ще стане ясно кой ще го наследи на поста. Новият треньор на отбора ще бъде разгласен най-късно до края на месеца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР