Любослав Пенев е убеден, че ЦСКА ще успее да победи

...
Любослав Пенев е убеден, че ЦСКА ще успее да победи
Коментари Харесай

Пенев: Купата е на 2 мача разстояние, вярвам само в победата

Любослав Пенев е уверен, че ЦСКА ще успее да победи Ботев и да се класира за край в шампионата за Купата на България.

Ден преди дуела експертът подчертава върху смисъла на дуела заради обстоятелството, че трофей в шампионата наподобява по-близо от този в шампионата.

Относно обстановката с Николай Бодуров появилите се видеа, че е наплюл Богдан Вашчук в дербито с Левски, Пенев разяснява: "Нямам информация, все още е в групата за мача. Ако това държание се преглежда, дано се преглежда оптимално бързо и да имаме информация. Ако ще се преглежда, за какво предходни случаи не са били обсъждани и не са били кардинални. Ще забележим. "

"Първенството изоставаме, факт е след последния мач. И този мач, дали е по-голям или не, е един от значимите. Имайки поради, че една от задачите ни е Купата, пътят е по-кратък. Искаме да победим, приготвяме се да спечелим на следващия ден и след това да спечелим и финала. Пътят е по-кратък, остават още два мача - вторият полуфинал и край. "

"Не се предаваме в шампионата, имаме 6 мача, 18 точки, всичко е допустимо. По-кратък е пътят към продобиване на трофея. Тук са 2 мача, в другия случай са 6 мача. Това е разликата. "

"Тиаго е в групата, ще забележим кои ще стартират. Мач след повече от ден като пресмятам по часа. На разположение са съвсем всички футболисти. "

"В никакъв случай няма да се отрази. Това, че играем през 3-4 дни не е проблем, подготвителният развой върви обикновено и целеустремено. Справяме се добре. Убеден съм, че момчетата ще създадат доста мощен мач. "

"Имаше справедливи и субективни аргументи. Искаме, приготвяме се и желаем да победим. Затова се готвим. Изоставаме с един гол, това не ме тормози. Важното за тима е да играем по метода, по който желаеме и можем - добър, мощен, отворен футбол, нападателен, близо до противниковата врата, сътворяваме положения и след това би трябвало да ги осъществяваме. "

"Наясно са каква цел преследваме и са наясно по какъв начин би трябвало да я реализираме. Напрежение няма да се получи, да не се вземе трофей е един от разновидностите. Но ние сме подготвени да реализираме задачите, и едната, и другата. Това, че може да не се завоюва трофей, да, това е един от разновидностите. Ако на следващия ден не вкараме головете, е вид. Но аз персонално нямам доверие в това. Вярвам само в успеха. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР