Любослав Пенев е новият треньор на Хебър. Клубът от Пазарджик

...
Любослав Пенев е новият треньор на Хебър. Клубът от Пазарджик
Коментари Харесай

Любослав Пенев стана треньор на "Хебър"

Любослав Пенев е новият треньор на " Хебър ". Клубът от Пазарджик се раздели с досегашния си треньор Владимир Манчев в понеделник.

На представянето, което се състоя в постройката на Община Пазарджик, Пенев съобщи, че главната му цел е оставането на " Хебър " в елита. Тимът е на предпоследното 15-о място в класирането.

" Оценявам възможностите за оставане за положителни. Това е предизвикателство за мен, аз обичам такива неща. Имаме шансове, аз съм оптимист, имаме да играем 11 мача, които ни дават 33 точки, това не е малко. С общи старания би трябвало да реализираме основната цел, а тя е оставане в Първа лига ", сподели Пенев.

Той идва в " Хебър " с двамата си помощници - Радослав Здравков и Атанас Стоилов. Треньорът заяви, че отборът ще организира две контроли по време на паузата в шампионата - с " Миньор " (Перник) и с " Локомотив " (Пловдив), на които той ще опознае играчите.

Кметът на Пазарджик Тодор Попов съобщи, че Пенев ще има " цялостна независимост " по спортно-техническите въпроси в клуба.

За последно Пенев беше на ЦСКА 1948, откъдето през декември. В кариерата си като треньор той е водил още ЦСКА, " Литекс ", " Ботев " (Пловдив), " Царско село ", националния тим на България и дублиращия тим на испанския " Валенсия ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР