Любослав Пенев даде пресконференция в навечерието на важния сблъсък с

...
Любослав Пенев даде пресконференция в навечерието на важния сблъсък с
Коментари Харесай

Любослав Пенев: Малко по-спокоен съм за Кабаков, с последния съдия си мислих, че играем международен мач

Любослав Пенев даде конференция в навечерието на значимия конфликт с Лудогорец за Купата на България.

Треньорът на ЦСКА отговори на въпросите на медиите преди решителния реванш, който се явява Мача на сезона за клуба от Борисовата градина. Срещата е в сряда, от 18:30 часа, в Разград.

" За нас всички мачове са значими . Убеден съм, че осъзнават, че това е един от значимите мачове. В положително въодушевление сме. Тренираме, играем добре, от което съм доста удовлетворен.

Има го казусът с неналичието на голове . Създаваме положения, само че с неизменност ситуациите ще се трансфорат в попадения. С времето.

Ще разгадавам на всички . Имаше една-две травми на подготовка . Нека мине и утрешната. Разполагам с всички футболисти. Не си вършим сметки за крайния резултат. Търсим успеха. Няма да кажа в този момент по какъв начин ще я търсим. По какъв метод.

Трябва да играем добре и да вкарваме голове. Това са задачите, които съм сложил. Така ще отстраняваме страничните фактори. Като съдиите от оня ден. Помислих си, че имаме интернационален мач, като прочетох името на основния арбитър.

В този ред на мисли - Кабаков ще свири. Много опит има, рутина... Мачът ще премине в професионална атмосфера. Казвам за милиарден път - не желая да ни оказват помощ, само че не и да ни пречат. Малко по-спокоен съм с това предопределение .

Лоша услуга или тенденциозен наряд. За мача с Арда. В интернационалните мачове имат подозрения за нарушавания и не се отсъждат. А не като дузпата. Имало засада на Йомов... Свири я. А не да ми компенсираш след това...

Ще забележим какво се случва с този ВАР. И това ще го забележим.

Не съм в щаба на Лудогорец. Нас ни интересува да играем най-малко по този начин, както играхме на " Армията ". Трябва да се готвим и за продължения и дузпи.

Миналият мач? И едната дузпа е измислена, и другата също . За последния мач. Убеден съм, че съм прав. И заявления, и всичко останало не ме интересуват.

Търся разговор със съдиите. Не желая да ги подлагам на критика . Дразни ме тогава, когато не са безпристрастни. Искам да гледаме футбол. Добър. Това ме интересува. Нека свирят което е, а не да си измислят.

Аз съм самоуверен човек. Не ме тормози нищо . Изказвам си мнението. За хубаво, за неприятно - постоянно съм тук. Защитавам си клуба, за който работя. Така ще бъде постоянно.

Промени постоянно има. И против Лудогорец, и против Арда... Няма да вардя никого . Започват си мача.

Ние в никакъв случай не навеждаме глава. Това е ЦСКА. Който мисли по този начин, грубо се бърка. Играем с високо вдигната глава и единствено за победа ", сподели Пенев.
 Любо Пенев изравни равенствата със загубите си отпред на ЦСКА
Любо Пенев изравни равенствата със загубите си отпред на ЦСКА

Вече са по 15
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР