Любослав Пенев даде пресконференция преди утрешния мач на ЦСКА срещу

...
Любослав Пенев даде пресконференция преди утрешния мач на ЦСКА срещу
Коментари Харесай

Любо Пенев: Не знам за Бербатов, по-добре да изчакаме

Любослав Пенев даде конференция преди утрешния мач на ЦСКА против Септември от 24-ия кръг на Първа лига.

Треньорът на "червените " разяснява всичко към състава, проблемите с травми и санкции, прехвърлянията, както и появилите се информации, че Димитър Бербатов е получил покана.

Пресконференцията пък стартира в много необикновен час - 13:23, за което Пенев също даде пояснение.

"Защо конференцията беше в 13:23 часа? Трябваше да дойда от Панчарево, може би това беше най-удобният час, по този начин го пресметнах. И по-късно ходя на лагер. Според мен не е ексцентрично. За мен 13:23 ч. е като 13:15, 13:34, 16:22, да вземем за пример. На линия сме, честитихме си Баба Марта, очаквам въпроси.

Трансферната политика? Трансферите са обстоятелства, политика на клуба. Има добра оферта, футболистът е трансфериран. Да, има и осъдени, има контузени футболисти. Не би трябвало да оклюмваме, ще дадем опция на другите футболисти и те би трябвало да се възползват от тази опция.

Новият състезател? Нуно Томаш тренира през днешния ден с тима, ще бъде и на анализа, не е невероятно да направи дебют на следващия ден. Все отново той идва, с цел да играе, нали. Данте Стипица е полуготов, няма да влезе в лагер-сбора. Николай Бодуров ще направи едно проучване през днешния ден следобяд, тъй че не е изцяло изключен за мача на следващия ден. Евандро и Жеферсон още се възвръщат. Те двамата ще се върнат по-нататък. Готов ли е душевен Стивън Перейра за игра? Седмицата протече без някаква информация от този вид, всички са подготвени.

Новото попълнение? Играе с ляв крайник, може да играе и ляв бек, по-скоро е ляв централен бранител, не мога да ви кажа повече, дано да го потренирам малко. Имаше разнообразни разновидности, спряхме се на този вид. Вратата за прехвърляния не е затворена, не е изключено да пристигна някой свободен сътрудник.

лед мача с Левски си говорихме какъв вид загуба е това и от кое място пристигна тази загуба. Момчетата се готвят за идващия мач и са подготвени. Предполагам с какъв състав ще излезе Септември. Утре футболистите на Септември ще пазят ползите на Септември. Това, че има там има някогашни футболисти на ЦСКА не е значимо. Те са минали просто през тима на ЦСКА.

За Димитър Бербатов не знам дали има развиване, по-добре да изчакаме. Всеки един добър футболист, който би предизвикал конкуренция, е добре пристигнал. Така би трябвало да се работи, това е доста значимо. Защо би трябвало да дъвчим още за картона на Едвин Джеси?! Трябва да има идентичен критерий и за двата тима, аз съм за това.

Готвим се за Септември съществено и професионално, проучваме ги. Това го вършим всяка седмица, ЦСКА се готви доста добре за всеки един противник, няма значение от коя част на таблицата е. Подготвяме се еднообразно съществено, не подценяваме нито един противник. В нашите редици няма разпределяне.

Кадровият капацитет в тима? Трябват ни още футболисти, с цел да бъдем на високото равнище, което се изисква от нас и което дава отговор на марката "ЦСКА ". Трябват ни 20 полеви играчи, по двама за всеки пост, и трима вратари. Това е идеалният вид. Само по този начин ще има доста положителни резултати. Ще стане последователно, уверен съм.

Комисиите и органът, който управлява футбола, би трябвало много да помислят и да си оправят къщичката. Виждам смяна в тима, макар че допуснахме две загуби. Трябва време, по тази причина го споделям, без време няма да се получи. Изграждаме модел на игра, би трябвало време. Целта пред нас е най-високото място.

Български паспорт от страна на Евандро? Знам какво се случва и не мисля, че би трябвало аз да давам отговор. Не е проблем другия път да има някой шеф до мен, ще е добре той да ви обърне внимание на тези въпроси.

Не виждам вашето присъединяване и помощ за оправяне на българския футбол, вие седите леко като очевидци! Че има персонални претекстове, има, очевадно е, само че това е удар по водещия спорт в света, не може да се ръководи по този метод!

Ако желаете да помогнете, вземете по-дейно присъединяване, изразете позиция! Управлява се по този начин към този момент 15 години. Спираме към този момент с тази тематика, момчета, дами и така нататък Всяка конференция приказваме едно и също. Вие не сте ли наясно какво се случва? Защо питате мен?! Къде са другите?! Жалко е, че малко като мен си показват обществено мнението! Нали желаеме гражданска война?! Нали желаеме по-добри времена?!

Йордан Лечков? Отпада тематиката, не ми отвличайте вниманието! Ангел Лясков? Той продължава да е контузен ", сподели Пенев.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР