Любопитното е, че веднъж вече създателите на филма са похарчили

...
Любопитното е, че веднъж вече създателите на филма са похарчили
Коментари Харесай

Изоставен батмобил, бе намерен в Дубай

Любопитното е, че един път към този момент основателите на кино лентата са похарчили 900 хиляди $ за тази кола, само че в този момент блогъри от ОАЕ откриха въпросния Batmobile зарязан на улицата. Видеоклип със заглавие „ Изоставен батмобил в Дубай “ се появи в YouTube.

Блогърите отворят вратите на Батмобила и на кормилото в действителност се вижда емблемата на филмовия воин. Вътрешността е прашна, като че ли от дълго време никой не е влизал в колата. Отвън към момента има камери, от които, евентуално, също са снимани част от сцените.

В непосредственост до мястото, където блогърите намират колата, има автосервиз. Един от чиновниците споделя, че тази кола е една от четирите, взели участие във кино лентата " Тъмният рицар ". Твърди се, че режисьорите са платили 900 000 $ за надграждане на колата.

Сега тази забавна кола е купена от Холивуд и пренесена в Дубай. Собственикът желал същински огън от изпускателната тръба, както във кино лентата, само че очевидно не е намерил кой да му направи това. Как колата се е озовала на улицата и за какво блогърите я считат за „ изоставена “, не излиза наяве от видеото. Вижте го.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР