Любопитно За светлината на човека, която е по-важна от тази

...
Любопитно За светлината на човека, която е по-важна от тази
Коментари Харесай

За светлината на човека, която е по-важна от тази на прожекторите

Любопитно За светлината на индивида, която е по-важна от тази на прожекторите Талантливата художничка Стилияна Узунова показа изложбата си " Прожектори "  Венелина Стоянова 20 май 2019, 11:18  За светлината на индивида, която е по-важна от тази на прожекторите Източник: Георги Димитров / Vesti.bg
ова е една галерия, отдадена на индивида и неговата суетност. За това, което е значимо за нас отвън нея. За пътя, по който избираме да тръгнем. Защото светлината на индивида е по-важна от тази на прожекторите! Това споделя надарената художничка Стилияна Узунова, която преди броени дни "освети " изложба "Нирвана " с изложбата си "Прожектори ".

Стилияна е част от екипа гримьори, фризьори и стилисти, които всеки понеделник преобразяват участниците в шоуто "Като две капки вода ".

В гримьорната на "Като две капки вода ". Кой преобразява звездите

Сега тя обръща внимание не на грима и суетата, а на светлината, която всеки човек носи и която осветява освен неговия път, само че и този на останалите.

"Една от най околните ми приятелки ми сподели, че съгласно нея суетата ми пречела и би трябвало да се освободя от нея. Аз не съм прекомерно суетлив човек на фона на други такива, които познавам. Или ми се желало да съм в светлините на прожектора... Всъщност всички по някакъв метод желаеме да сме там.

Но за какво? Дали това значи да сме свободни? Моите прожектори са метафора за суетата ", разяснява Стилияна.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ИЗЛОЖБАТА "ПРОЖЕКТОРИ " В ГАЛЕРИЯТА
" Прожекторите " на Стилияна Узунова  Изложбата  ЕЙ, ИСКАМ НЕЩО ДА ТИ КАЖА  ВСИЧКО Е НАРЕД  ХЕГЕМОНИЯ
По думите на Стилияна, доста мъчно можем да избягаме от суетата, само че тя се пробва да го направи посредством платната си.

"Те са моят портал, както обичам да споделям, и ще се веселя, в случай че съм съумяла и картините ми влияят по някакъв метод ", добавя тя.

Може да посетите изложбата "Прожектори " до 7 юни в изложба "Нирвана ".

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Венелина Стоянова Прожектори изложба
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР