Любопитно Топ 8 на звездите, които останаха само с един

...
Любопитно Топ 8 на звездите, които останаха само с един
Коментари Харесай

Топ 8 на звездите, които останаха само с един хит

Любопитно Топ 8 на звездите, които останаха единствено с един шлагер Те бяха извънредно известни в края на предишния век  Ива Ваташка 1 ноември 2019, 08:10  Топ 8 на звездите, които останаха единствено с един шлагер
Топ 8 на звездите, които останаха единствено с един шлагер
 Слънчевите затъмнения, които трансформираха историята
Слънчевите затъмнения, които трансформираха историята
 Днес почитаме националните будители, празник имат още...
Днес почитаме националните будители, празник имат още...
 Мелани Грифит на 62 година и по долни дрехи
Мелани Грифит на 62 година и по долни дрехи
 Домашни хелоуински изкушения
Домашни хелоуински изкушения
 Животът на вещиците в Румъния в фотоси
Животът на вещиците в Румъния в фотоси
 Криминалният сериал „ Кървави пари ” с извънредна премиера
Криминалният сериал „ Кървави пари ” с извънредна премиера
 Никол Шерцингер скърби, кола блъснала и умъртвила братовчед ѝ
Никол Шерцингер скърби, кола блъснала и умъртвила братовчед ѝ

сички сме ги чували. Те са хитови песни, които постоянно припяваме. Знаем текстовете, тъй като радиата не са спирали да ги пускат с месеци. Но се затрудняваме да се сетим какво е името на изпълнителя или какви други музикални планове има той.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДАТ ЗВЕЗДИТЕ, ЧИИТО ХИТОВЕ СЛУШАМЕ И ДО ДНЕС
Звездите, които останаха единствено с един шлагер  звезди  звезди  звезди  звезди
Нека си напомним звездите, които останаха единствено с една ария. Някои от тях не записват повече музика, а други пък в никакъв случай не повтарят триумфа на единствения си шлагер.

1. Bobby McFerrin - Don't Worry Be Happy

Тази ария постоянно е приписвана на Боб Марли. Всъщност тя е изпълнена от Боби Макферин. Тя попада под номер 1 в Billboard Hot 100 през 1988 година Това е първата акапелна ария, достигнала до това място.



2. The Proclaimers - I'm Gonna Be (500 Miles)

Песента доближава до номер три на Billboard Hot 100. Тя е известен избор за спортни надпревари, изключително е родината на изпълнителите – Шотландия. Популярният сериал „ Как се срещнах с майка ви “ също я употребява. Песента е формалната музика за пътешестване на двамата основни герои.



3. 4 Non Blondes - What's Up?

Песента доближава до върха на класациите в доста страни и попада под номер 14 в Съединени американски щати. Това е първата и последната им ария в топ 100, тъй като групата се разпада.



4. Los del Río - Macarena

Според VH1 „ Макарена “ е най-хубавият „ единствен шлагер на реализатор “ за всички времена. Оригиналната версия на песента, която е на Los del Río не впечатлява толкоз публиката, само че след излизането на ремикса на Bayside Boys, музикалния свят към този момент не е същият.

"Макарена " участва на съвсем всички типове обществени прояви: сватби, спортни събития, празненства. На множеството хора обаче им е мъчно да си спомнят кой е дуетът зад тази емблематична ария.



5. The Rembrandts - I'll Be There For You

Дали сте очаровани от тази ария зависи от това харесвате ли сериала „ Приятели “. И в случай че не се намерите, че пляскате по време на осъществяването, значи песента не е за вас.



6. Hanson – MMMBop

На тази ария и е нужно напълно малко, с цел да остане в мозъка ви. Въпреки че момчетата от групата към момента вършат музика, нищо не може да надмине триумфа на „ MMMBop “.



7. Eagle-Eye Cherry - Save Tonight

Песента би трябвало да е пробив за норвежкия реализатор в Съединени американски щати. Но той в никакъв случай не съумява да повтори триумфа на този сингъл, който доближава до номер 5 в Billboard Hot 100.



8. The Verve - Bitter Sweet Symphony

Песента носи огромен триумф на The Verve, само че и довежда до правосъдни каузи с „ Rolling Stones”, които настояват, че в парчето има повече елементи от тяхна ария, в сравнение с са се договорили.

The Verve в никакъв случай не дублира триумфа си.



 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Ива Ваташка Източник: звезди шлагери .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Горанов сподели по кое време влизаме в чакалнята на Еврозоната Горанов сподели по кое време влизаме в чакалнята на Еврозоната  <br> Путин: " />
Путин: "Турски поток " през България от следващата година
 <br> <strong> Тервел Пулев </strong> и неговото прелестно семейство (СНИМКИ) <br>
Тервел Пулев и неговото прелестно семейство (СНИМКИ)
 <br> Заражда се нов авто колос <br>
Заражда се нов авто колос
Последни  <p><span background-color:= Топ 8 на звездите, които останаха единствено с един шлагер  Новини за Стоянка Мутафова след интервенцията Новини за Стоянка Мутафова след интервенцията  Само 3% от българите се имунизират против грип
Създадено за Sanofi Pasteur
Само 3% от българите се имунизират против грип  Кога стопира да вали, стоплянето идва Кога стопира да вали, стоплянето идва  Започва акция Започва акция " Зима ", какво ще следи КАТ и по какъв начин глобява  <p>Слънчевите затъмнения, които <strong>промениха историята</strong></p> Слънчевите затъмнения, които трансформираха историята  Volvo S60 Кросоувърите нямат бъдеще  Архив Астероид мина рекордно покрай Земята  <p>Днес почитаме националните будители, празник имат още...</p> Днес почитаме националните будители, празник имат още...  Животоспасяваща интервенция на Стоянка Мутафова Животоспасяваща интервенция на Стоянка Мутафова  Изгоря един от най-старите дворци в света Изгоря един от най-старите дворци в света  Борис Джонсън Скандал: Борис Джонсън прикрива заплаха от Русия  В Съединени американски щати започнаха публично импийчмънта на Тръмп В Съединени американски щати започнаха публично импийчмънта на Тръмп  Радослав Златков, основен механически шеф на VIVACOM VIVACOM има подготвеност за старта на 5G мрежите  „ Ислямска страна ” разгласи нов водач, ще отмъщава „ Ислямска страна ” разгласи нов водач, ще отмъщава  Мелани Грифит на 62 година и по долни дрехи Мелани Грифит на 62 година и по долни дрехи  Домашни хелоуински изкушения Домашни хелоуински изкушения  Хванаха чиновници на БДЖ с над 2 тона краден дизел от влакове Хванаха чиновници на БДЖ с над 2 тона краден дизел от...  Руското Министерство на външните работи: Ще отговорим реципрочно на България Руското Министерство на външните работи: Ще отговорим реципрочно на България  Специално жури ще селектира детските произведения за киномания 2019 Специално жури ще селектира детските произведения за... Всичко от през днешния ден Виц на деня – Колко чаши ракия изпивате седмично? – Досторе, аз съм пияч, не счетоводител... Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Обречен, драматичен, белязан. Яворов, който не живее, а гори  Евтим Евтимов: „ Звездите са звезди, тъй като са високо “  Експерт: Радеви изглеждаха по-добре от кралските двойки  Зимата е на хоризонта, задава се първият сняг  Кейт и облеклата, с които не чакахме да я забележим в Пакистан  5 високоенергийни места в България, които да посетите (СНИМКИ) Водещи вести  Новини за Стоянка Мутафова след интервенцията Новини за Стоянка Мутафова след интервенцията  Започва акция Започва акция " Зима ", какво ще следи КАТ и по какъв начин глобява  Кога стопира да вали, стоплянето идва Кога стопира да вали, стоплянето идва  В Съединени американски щати започнаха публично импийчмънта на Тръмп В Съединени американски щати започнаха публично импийчмънта на Тръмп  Цацаров отговори тежко на Манолова за ромския избор Цацаров отговори тежко на Манолова за ромския избор  Volvo S60 Кросоувърите нямат бъдеще  Архив Астероид мина рекордно покрай Земята  Изгоря един от най-старите дворци в света Изгоря един от най-старите дворци в света  Само 3% от българите се имунизират против грип Само 3% от българите се имунизират против грип  Борис Джонсън Скандал: Борис Джонсън прикрива заплаха от Русия  Животоспасяваща интервенция на Стоянка Мутафова Животоспасяваща интервенция на Стоянка Мутафова
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР