Любопитно Тежки конфликти ще доминират тази вечер в Hell’s Kitchen

...
Любопитно Тежки конфликти ще доминират тази вечер в Hell’s Kitchen
Коментари Харесай

Тежки конфликти ще доминират тази вечер в Hell’s Kitchen България

Любопитно Тежки спорове ще преобладават довечера в Hell’s Kitchen България Кой ще се изправи в двубой против принцесата Михаела и суровия Лука, ще разберем от 21:00 часа по NOVA 8 април 2020, 12:13  Тежки спорове ще преобладават довечера в Hell’s Kitchen България Източник: nova.bg
ази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България ще забележим по какъв начин остарели спорове в аления и синия тим стартират още веднъж да тлеят, с цел да се разгорят с цялостна мощ, заплашвайки да взривят Кухнята на Ада.

Принцесите отново ще са в основната роля, само че този път ще има и топ готвач, който ще влезе в ролята на трагична актриса. При сините егото още веднъж ще е водещо в връзките сред мъжете и титанични конфликти няма да липсват. Ще има къси команди, липса на доверие, директни обвинявания и търсене на виновност.

Кой ще бъде идващият осъден, който ще се изправи в борба за оцеляване в Кухнята на Ада против момичето на баща Михаела и твърдия като гранит Лука? Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen България довечера от 21: 00 часа по NOVA.

Този път в основата на дневното предизвикателство в Hell’s Kitchen България ще бъде фамилията. Шеф Виктор Ангелов ще тества самостоятелните познания на своите готвачи и ще ги изправи в люта битка един против различен. Кой от участниците ще успее да покаже повече познания, скорост и бърза мисъл в кулинарния куиз на началник Ангелов, следва да разберем.

Зад печката обаче готвачите ще би трябвало да показват сериозен мурафет, виртуозност и най-много същински синхрон между тях, другояче отборната победа ще бъде сложена под въпрос. Ще съумеят ли готвачите да отговорят на високите условия на началник Ангелов, или разрушителното его още веднъж ще спретне неприятна смешка в представянето им? Със сигурност спечелилите ще горят от наслаждение, а за победените тъгата ще бъде заслужена.

Извънредната обстановка в страната и въведените противоепидемични ограничения, слагат топ готвачите на началник Виктор Ангелов пред следващо предизвикателство. За първи път в историята на формата у нас, поръчките в най-известното кулинарно риалити идват не от ресторанта, а по телефон. Това ще нажежи в допълнение така и така взривоопасната конюнктура в Кухнята на Ада. Сини и червени ще би трябвало да оправят с новото състояние и по едно и също време с това да овладяват бомби със закъснител и в двете кухни. При дамите едни няма да стопират да хленчат, а други ще си приписват неуморно всички заслуги, само че дали тимът ще пострада на финала?

При момчетата ще има ненаучени уроци, аматьорски неточности, прикрити с огромни искания и един готвач, от който ще зависи триумфът най-после. Кой от експертите ще разочарова началник Виктор Ангелов и ще го изправи в двубой за оцеляване в Hell’s Kitchen България, ще разберем след броени часове в новия епизод на шоуто довечера от 21:00 часа по NOVA.

Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Колко подпочвени води има по света Колко подпочвени води има по света  <br> Български фотограф с изумителни фрагменти (СНИМКИ) <br>
Български фотограф с изумителни фрагменти (СНИМКИ)
 Трагедията в Италия не е инцидентна. Защо Трагедията в Италия не е инцидентна. Защо  Наблюдаваме Супер Луна, какво значи това за зодиите Наблюдаваме Супер Луна, какво значи това за зодиите Последни  Д-р Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев: Не бързайте да отмените резервации за...  Тежки спорове ще преобладават довечера в Hell’s Kitchen България Тежки спорове ще преобладават довечера в Hell’s...  Дисциплинарно произвеждане против консула ни в Хага Дисциплинарно произвеждане против консула ни в Хага  Каква е ориста на родния туризъм след рецесията Каква е ориста на родния туризъм след рецесията  Пренасочват 40 млн. лева поради ковид Пренасочват 40 млн. лева поради ковид  Дъщерята на Пол Уокър показа непоказвано видео с татко си Дъщерята на Пол Уокър показа непоказвано видео с татко...  тренд проучване изследване Тренд: Значително утвърждение на ограниченията против вируса  <p>Ветеринари: С ковид, дръжте котките си у дома</p> Ветеринари: С ковид, дръжте котките си вкъщи  VW Golf 8 Volkswagen: към момента има живот в ДВГ  Надя и Мартин от „ All Inclusive “ се озовават в ареста Надя и Мартин от „ All Inclusive “ се озовават в ареста  Гришо и Винъс Уилямс изненадаха почитателите си Гришо и Винъс Уилямс изненадаха почитателите си  <p>Щандове за локална продукция скараха министерство и търговски вериги</p> Щандове за локална продукция скараха министерство и...  Кирилов: Очаквам несъгласие за Закона за изключителното състояние Кирилов: Очаквам несъгласие за Закона за изключителното...  Борисов подреди шефът на ББР да бъде освободен Борисов подреди шефът на ББР да бъде освободен  istock КНСБ: Около 330 000 ще са без работа до края на годината  проф. Асена Стоименова, ръководителят на Българския фармацевтичен съюз Пациенти се презапасяват с медикаменти за малария против...  Венцислав Мутафчийски Започват всеобщи бързи проби за ковид в Банско  Слънчево, с температури до 19 градуса през днешния ден Слънчево, с температури до 19 градуса през днешния ден  Веселка и Момчил: Искреност и почтеност – това са главните неща Веселка и Момчил: Искреност и почтеност – това са...  Рекорден брой умряли с ковид в Съединени американски щати Рекорден брой умряли с ковид в Съединени американски щати Всичко от през днешния ден Виц на деня Мъж се връща у дома на разсъмване. - Къде скиториш, бе, злощастник? – грозно пита жена му. - Глей в този момент, скъпа, ти нали постоянно ме питаш, къде… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Екстремният фотограф Ивайло Дончев: Вдъхновява ме свободата, адреналинът и възприятието да се усещаш жив  Проф. Кантарджиев: Пик на болестта може да чакаме в края на април Проф. Кантарджиев: Пик на болестта може да чакаме в края на април  80-годишна баба подари цялата си пенсия на болничното заведение в Исперих  Какво е цитокинова стихия, по какъв начин убива коронавирусът Какво е цитокинова стихия, по какъв начин убива коронавирусът  Борисов показа мобилно приложение за ковид  Българката, разкрила пред света историята на София Водещи вести  Венцислав Мутафчийски Вече 581 инфектирани и 23 умряли с ковид в България  тренд проучване изследване Тренд: Значително утвърждение на ограниченията против вируса  Борисов подреди шефът на ББР да бъде освободен Борисов подреди шефът на ББР да бъде освободен  <p>Ветеринари: С ковид, дръжте котките си у дома</p> Ветеринари: Зради ковид, дръжте котките си вкъщи  Дисциплинарно произвеждане против консула ни в Хага Дисциплинарно произвеждане против консула ни в Хага  Лавина от гневни мнения след пост на Шакира Лавина от гневни мнения след пост на Шакира  Дъщерята на Пол Уокър показа непоказвано видео с татко си Дъщерята на Пол Уокър показа непоказвано видео с татко си  Гришо и Винъс Уилямс изненадаха почитателите си Гришо и Винъс Уилямс изненадаха почитателите си  Слънчево, с температури до 19 градуса през днешния ден Слънчево, с температури до 19 градуса през днешния ден  <p>Щандове за локална продукция скараха министерство и търговски вериги</p> Защо има напрежение сред земеделското министерство и огромните търговски вериги  Каква е ориста на родния туризъм след рецесията Каква е ориста на родния туризъм след рецесията  Пренасочват 40 млн. лева поради ковид Пренасочват 40 млн. лева поради ковид  VW Golf 8 Volkswagen: към момента има живот в ДВГ  Надя и Мартин от „ All Inclusive “ се озовават в ареста Надя и Мартин от „ All Inclusive “ се озовават в ареста  Кирилов: Очаквам несъгласие за Закона за изключителното състояние Кирилов: Очаквам несъгласие за Закона за изключителното положение
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР