Любопитно Супер храни и приятни изненади в Черешката на тортата“

...
Любопитно Супер храни и приятни изненади в Черешката на тортата“
Коментари Харесай

Супер храни и приятни изненади в „Черешката на тортата“ тази седмица

Любопитно Супер храни и приятни изненади в „ Черешката на тортата “ тази седмица Биляна Йотовска, Ивана Андонова, Илия Илиев, Ина Добрева и Wosh MC сядат на една маса  Александра Грамова 8 юли 2019, 11:55 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}
дравословни предписания, гарнирани с артистичност и положително въодушевление чакат феновете тази седмица в „ Черешката на тортата “.

Тази вечер достойнството да открие кулинарна седмица се пада на Биляна Йотовска. В компанията на щерка си, типично в неин жанр, тя подготвя супер здравословно меню без млечни артикули. Красавицата изумява гостите с домашно подготвен самун от лимец, семена и черници, забавни разядки, пъстра и свежа салата, а десертът е без никаква захар. Забавната изненада, която домакинята е подготвила, също смайва компанията, а за край има и дарове.

Във вторник конкуренцията продължава с Ивана Андонова, по-известна на феновете с присъединяване си в предаването „ Женени от пръв взор “. Макар че има асистент - нейният брат, който работи в областта на кулинарията, в кухнята ври и кипи от напрежение и неспокойствие. Въпреки компликациите, крайният резултат е приказно меню, включващо истински ястия. Младата певица посреща участниците доста обезпокоена, само че по-късно се отпуска и споделя за музикалната си кариера и сватбените страсти.

Третата вечер основната роля извършва лекоатлетът Илия Илиев, който посреща гостите в своя дом. На трапезата поставя три разядки, питка - дело на годеницата му, морковен чипс, телешко месо с целина и моркови и два десерта – единият здравословен, а другият - с много пудра захар. Вечерта е изпълнена с забавни разкази и положително въодушевление, а креативната изненада и символичните дарове поставят прелестен свършек.

Следваща в кухнята твори актрисата от престъпната комедия „ Господин Х и морето “ Ина Добрева. Тя подготвя изобилна вечеря, а в това време демонстрира и своята ексцентрична сбирка от сапуни. Очарователната дама изненадва участниците със забележителните си кулинарни умения и специфичното място, на което ги посреща. В края на вечерта Ина показва на компанията концепцията си за благотворителна самодейност обвързвана с мястото, на което са се събрали.

Седмицата приключва с доста въодушевление, тъй като хазаин е рапърът Wosh MC. С усмивка той се оправя превъзходно в кухнята. Менюто включва: две салати, главно - ребра и картофено пюре и сладоледена торта. За Биляна е подготвил особено главно ядене съгласно нейния режим на хранене. Гостите вместо букет са взели специфичен подарък за Стефан, само че и той не остава по-назад със страхотни лични изненади.

Кой е спечелилият, гледайте тази седмица в „ Черешката на тортата “ - всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA.

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Александра Грамова черешката на тортата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР