Любопитно Селена Гомес в сълзи и без грим по време

...
Любопитно Селена Гомес в сълзи и без грим по време
Коментари Харесай

Селена Гомес в сълзи и без грим по време на сватбата на Джъстин Бийбър

Любопитно Селена Гомес в сълзи и без грим по време на сватбата на Джъстин Бийбър Всички ние сме Селена, когато гледаме фотоси от сватбата на бившето гадже  Ванеса Николова 10 октомври 2019, 11:27  Селена Гомес в сълзи и без грим по време на сватбата на Джъстин Бийбър
Селена Гомес в сълзи и без грим по време на сватбата на Джъстин Бийбър
 Снимки на моменти, които могат да бъдат видени веднъж
Снимки на моменти, които могат да бъдат видени веднъж
 Флиртът - най-силно оръжие в тима на „ Прабългарите “
Флиртът - най-силно оръжие в тима на „ Прабългарите “
 10 вълшебни места, които да не пропускате в Рим
10 вълшебни места, които да не пропускате в Рим
 Вятър в косите: Кейт в блестящ есенен тоалет и положително въодушевление
Вятър в косите: Кейт в блестящ есенен тоалет и положително въодушевление
 Трансексуални, обилни, цветнокожи. Това са новите модели на Victoria’s secret
Трансексуални, обилни, цветнокожи. Това са новите модели на Victoria’s secret
 Смъртните санкции, които се ползват и през днешния ден
Смъртните санкции, които се ползват и през днешния ден
 Вижте тези сладки близнаци и кои са известните им родители
Вижте тези сладки близнаци и кои са известните им родители

последната си обява в обществените мрежи певицата и звезда на „ Дисни” Селена Гомес провокира десетки хиляди мнения.

На фотографията Селена се е сгушила в леглото си, без грим, с разрошена коса, пъпчици по лицето, сини кръгове под очите и очевидно печален взор.

С тази своя обява певицата изцяло бяга от типичното държание на известните персони, които рядко се демонстрират в естествен тип.

Снимката на Селена, която към този момент има над 8,4 млн. лайкове, провокира подобен интерес, тъй като тя бе оповестена по същото време, когато в мрежата се завъртяха фрагментите от приказната женитба на някогашния ѝ другар Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин.

View this post on Instagram
A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Oct 7, 2019 at 3:36pm PDT

Под своята фотография Селена бе написала следното: „ Аз, през цялото време”.

Младоженците Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин отпразнуваха сватбата си в Южна Каролина, Съединени американски щати.

Децата на "Дисни ", които пораснаха

На една от фотосите от приказното празненство се вижда ясно по какъв начин върху воала на сватбената рокля на Хейли е изписано следното: „ Докато гибелта ни раздели”.

View this post on Instagram
A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Oct 7, 2019 at 1:48pm PDT

Най-верните почитатели на Гомес бързо допуснаха, че натъжената ѝ фотография в Инстаграм може и да има нещо общо със сватбата на Джъстин и Хейли и взеха решение незабавно да я окуражат с мнения от вида на „ по-добре си без него” или „ заслужаваш нещо по-добро”.

Селена Гомес с документален филм за мигрантската политика на Тръмп

Някои от феновете ѝ даже заподозряха, че Гомес плаче на оповестения кадър.

Никой не може да каже сигурно дали има нещо общо сред двете събития, само че едно е несъмнено – Селена обича да бъде естествена.

View this post on Instagram
A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Aug 28, 2019 at 12:05pm PDT

Много от фотосите в профилите ѝ в обществените мрежи са оповестени без по този начин известните филтри, по тях не личат следи и от култивиране.

Съвсем скоро певицата разгласи собствен нов план, в който влиза в ролята на режисьор.

Става дума за документален филм в колаборация с Netflix, отдаден на тематиката за незаконната миграция на границата сред Мексико и Съединени американски щати.

View this post on Instagram
A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Oct 3, 2019 at 4:41pm PDT
Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Ванеса Николова Източник: По тематиката  Селена Гомес с документален филм за мигрантската политика на Тръмп Селена Гомес с документален филм за мигрантската политика на Тръмп  Селена Гомес със секси фотоси по бански от плажа Селена Гомес със секси фотоси по бански от плажа  Децата на „ Дисни ”, които пораснаха Децата на „ Дисни ”, които пораснаха  Селена Гомес се завърна в Инстаграм с нови фотоси Селена Гомес се завърна в Инстаграм с нови фотоси .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Стефан Данаилов признат по неотложност във ВМА Стефан Данаилов признат по неотложност във ВМА  <br> Секс свадите с Борис Джонсън - кои са дамите към него <br>
Секс свадите с Борис Джонсън - кои са дамите към него
 Красавица с български корени стана Красавица с български корени стана " Мис Турция "  <br> Всички сте чували името му, само че <strong> знаете ли кой е? </strong> <br>
Всички сте чували името му, само че знаете ли кой е?
Последни  <p>Експерт: Ердоган се изживява като международен лидер</p> Експерт: Ердоган се изживява като международен водач  „ В кръг “ търси истории с полиция „ В кръг “ търси истории с полиция  <p><span style= Селена Гомес в сълзи и без грим по време на сватбата на...  <p>Неща, които могат да бъдат видени <strong>един път</strong> (СНИМКИ)</p> Неща, които могат да бъдат видени веднъж (СНИМКИ)  Флиртът - най-силно оръжие в тима на „ Прабългарите “ Флиртът - най-силно оръжие в тима на „ Прабългарите “  <p>10 вълшебни места, които <strong>да не пропускате в Рим</strong></p> 10 вълшебни места, които да не пропускате в Рим  Терасата на Пламен Георгиев отива в историята (СНИМКИ) Терасата на Пламен Георгиев отива в историята (СНИМКИ)  Николина Ангелкова Ангелкова: Фактите и цифрите демонстрират, че си вършим...  Земетресение край Драгоман Земетресение край Драгоман  <p>Вятър в косите: <strong>Кейт</strong> в блестящ есенен тоалет (СНИМКИ)</p> Вятър в косите: Кейт в блестящ есенен тоалет...  <p><span style= Трансексуални, обилни, цветнокожи. Това са новите модели...  Жасмина по време на съревнование От пъкъла до почетната стълбичка: Жасмина и нейният...  <p><strong>Смъртните наказания</strong>, които се ползват и днес</p> Смъртните санкции, които се ползват и през днешния ден  <p>Дете е със спукана глава след случай в занималня</p> Дете е със спукана глава след случай в занималня  <p>Ford Focus ST: Д-р Джекил и мистър Хайд (тест драйв)</p> Ford Focus ST: Д-р Джекил и мистър Хайд (тест драйв)  Какво порази Турция в Сирия, Ердоган за първи път отговори Какво порази Турция в Сирия, Ердоган за първи път...  Откриха изоставено бебе в столицата сред етажите Откриха изоставено бебе в столицата сред етажите  <p>Вижте тези <strong>сладки близнаци</strong> и кои са известните им родители</p> Вижте тези сладки близнаци и кои са известните им...  Apple iPhone 11 Нов хардуер и умни очила от Apple следващата година  <p><strong>38 години след &quot;Синьо лято&quot;:</strong> един от най-култовите сериали&nbsp;</p> 38 години след "Синьо лято ": един от... Всичко от през днешния ден Виц на деня - Какво работиш? - Помагам на хора в неравностойно състояние... - О! В някой дом или? - Системен админ съм... Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българска художничка рисува смешната страна на майчинството  Тази билка няма равна: вижте свойствата ѝ  Уникална Ивет Лалова още веднъж съумя, на край е Уникална Ивет Лалова още веднъж съумя, на край е  Българският шоколад, който е прочут в целия свят (ВИДЕО)  Кремена Халваджиян: Образите от „ Маскираният артист “ рисувах заран, до момента в който си пиех кафето  Ивет Лалова се класира на полуфиналите Ивет Лалова се класира на полуфиналите Водещи новини

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР