Любопитно Разрив в отношенията и страх от бъдещето в Откраднат

...
Любопитно Разрив в отношенията и страх от бъдещето в Откраднат
Коментари Харесай

Разрив в отношенията и страх от бъдещето в "Откраднат живот: Системата"

Любопитно Разрив в връзките и боязън от бъдещето в " Откраднат живот: Системата " Нова обстановка изпитва професионализма и морала на лекарския екип в " Св. Анастасия " 11 май 2020, 14:01  Разрив в връзките и боязън от бъдещето в Източник: Нова тв
олеми вести, раздор в връзките и боязън от бъдещето ще завладяват лекарите в "Св. Анастасия " тази седмица. Житейските и професионални решения ще изникват на неразбираемия декор в Спешното поделение след първите подозрения за ковид. Доктор Пенев и лекар Романова ще бъдат измежду първите експерти, които ще се изправят пред непознатата обстановка. Малко по-късно напрежението в болничното заведение на собствен ред ще заплаши живота на един от лекарите.

Междувременно лекар Огнянова ще получи спорни признаци, които ще породят подозрения за положението й. Добрите и неприятните вести ще препускат във връзката й с лекар Ковачев, която ще се окаже застрашена от разнообразни фактори. Разигралата се обстановка с лекар Хаджихристев ще ескалира, а следствията ще стигнат прекомерно надалеч за тримата.

Административната и морална отговорност ще проковикрат лекар Тасев да потърси своевременни ограничения за сигурността на "Св. Анастасия ". Сред първите му стъпки ще бъде среща с Методиев, който ще употребява щедростта за разменна монета в бъдеще. Новото състояние ще сложи отделението в непозната обстановка, а лекарите за следващ път ще потвърдят подготвеност и храброст да бъдат на първа линия.

Как ще се оправи лекарският екип на "Св. Анастасия " със опасността? Ще съумеят ли лекарите да успокоят персоналния си живот и да възвърнат доверието между тях? – феновете ще научат в новите епизоди на хитовия български сериал по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на NOVA и на формалната страница на "Откраднат живот " във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР