Любопитно Проговори пилотът, заснел кадри с НЛО Ще оставя другите

...
Любопитно Проговори пилотът, заснел кадри с НЛО Ще оставя другите
Коментари Харесай

Проговори пилотът, заснел кадри с НЛО

Любопитно Проговори водачът, снимал фрагменти с НЛО „ Ще оставя другите да вършат изводи какъв евентуално е бил този обект. Просто се случи по този начин, че аз съм индивидът, който снима и донесе видеото “, сподели Чад Ъндърууд  Надежда Неменски 20 декември 2019, 10:19  Проговори водачът, снимал фрагменти с НЛО
Проговори водачът, снимал фрагменти с НЛО
 8-годишно момче е най-високоплатената звезда в Youtube
8-годишно момче е най-високоплатената звезда в Youtube
 Разкриха тайната на Наклонената кула в Пиза
Разкриха тайната на Наклонената кула в Пиза
 Папараци снимаха Шерцингер и Том Евънс дружно на шопинг
Папараци снимаха Шерцингер и Том Евънс дружно на шопинг
 Защо деца се принудени да се грижат за болните си родственици?
Защо деца се принудени да се грижат за болните си родственици?
 Житейски уроци от Петър Дънов, които би трябвало да знаем
Житейски уроци от Петър Дънов, които би трябвало да знаем
 Къде да отидем за незабравима Нова година
Къде да отидем за незабравима Нова година
 Какво прави оргазмът с тялото ни
Какво прави оргазмът с тялото ни

ившият водач от военноморските сили на Съединени американски щати, който снимал фамозните фрагменти от среща с НЛО покрай самолетоносача „ Нимиц “, наруши мълчанието си 15 години след случая. Чад Ъндърууд даде изявление за списание „ Ню Йорк “ (New York Magazine), оповестено в четвъртък, в което за първи път споделя за прекарването си над Тихия океан през ноември 2004 година

Ъндърууд е този, който дава прословутото изложение „ Тик Так “ на продълговатия обект без крила (бел.ред. оприличавайки го на фамозните бонбони) и точно неговото видео провокира сензация през 2017 година, когато от Пентагона признаха, че фрагментите са достоверни.

Вероятно НЛО на видео, разкрито от Пентагона

BBC: НЛО над Ирландия, проверяват случая

В изявлението си

Чад Ъндърууд признава, че до ден сегашен не може да бъде сигурен дали обектът, който е срещнал, е от този свят или от различен .

Срещата му с НЛО се случва по време на учения на група самолетоносачи в Тихия океан край крайбрежията на Мексико.

ВИЖТЕ СНИМКИ, ЗА КОИТО съдебна експертиза ТВЪРДИ, ЧЕ СА ИСТИНСКИ КАДРИ НА НЛО
За тези фотоси се твърди, че са същински фрагменти на НЛО в Белгия  НЛО  НЛО  НЛО  НЛО
В продължение на две седмици самолетоносачът „ Принстън “ засича тайнствен летящ обект на модернизиран въздържан радар AN/SPY-1B. Радарните контакти са били толкоз необясними, че системата даже е изключена и рестартирана, с цел да се ревизира за неточности, само че операторите не престават да засичат незнайния летящ обект.

След това на 14 ноември пълководец Дейвид Фрейвър споделя, че летейки на изтребител F/A-18F Super Hornet, е осъществил образен контакт с въпросния обект, който наподобява се гмуркал под вода, след това още веднъж се появявал над повърхността и липсващ скоростно, когато Фрейвър се опитал да го приближи.

Пентагонът призна за стратегия за наблюдаване на НЛО

Докато Фрейвър каца на палубата на „ Нимиц “, Ъндърууд тъкмо се кани да излети за своя подготвителен полет. Фрейвър му споделя за странната среща и го приканва да държи очите си отворени. Ъндърууд дава отговор, че

радарният екипаж на „ Принстън “ към този момент е докладвал за обект, който желаят изтребителите да опитат да проследят .

„ И по този начин, изхвърчаме и отиваме в зоната, избрана за нашата подготовка. Не беше наложително да търсим нещо, само че от „ Принстън “ имаха избран обект, който желаеха от нас да „ ловуваме “ – не намирам по-добра дума. Изведнъж видях това премигване на радара ми “, спомня си Чад Ъндърууд в изявлението.

Пилотът преценя, че обектът се намира на разстояние от към 22 благи (бел. ред. към 35 километра) и той съумява да го снима с инфрачервената си камера. „ Това, което ми направи най-силно усещане, беше какъв брой безредно се държи. Под „ безредно “ желая да кажа, че измененията във височината му и скоростта бяха просто неща, които в никакъв случай преди не съм виждал, летейки против други въздушни цели “, споделя Ъндърууд.

„ Защото

самолетите, без значение дали са пилотирани или безпилотни, към момента би трябвало да се подчиняват на законите на физиката. „ Тик Так “ не правеше това .

От височина над 15 хиляди метра минаваше на под 30 метра за... секунди, което не е допустимо “, споделя още той.

Руски космонавти описват стряскащи истории за космоса

Експерт от НАСА: Извънземните към този момент са били тук, изпуснали сме ги

„ Ако се подчиняваше на законите на физиката като естествен обект, който ще срещнете в небето – аероплан или ракета, или някакъв специфичен план, за който държавното управление не ви е споделило – това би имало по-голям смисъл за мен. Това, което притегли вниманието ми, беше по какъв начин обектът не се държи в границите на естествените закони на физиката “, продължи Ъндърууд.

Пилотът изяснява: „ Обикновено ще видите мотори, които излъчват топлота. При този обект това го нямаше. Видеото демонстрира източник на топлота, само че естествените следи от изгорели газове не бяха там “.

И до ден сегашен Ъндърууд не е сигурен какъв е обектът и той отхвърля да разяснява. „ Никога не съм казвал, че това е каквото си мисля, че беше и в никакъв случай не съм спекулирал. Това не е моя работа. Но аз видях нещо. Това нещо го видя с очите си и командирът ми Дейв Фрейвър, както и командирът на ескадрилата, който беше там.

Но в никакъв случай не желая да злоупотребявам и няма да бъда част от общността на хората, запалени по НЛО.

Това беше тъкмо това – неидентифициран летящ обект. Не можах да го разпознавам, летеше и беше обект. Толкова е просто “,

безапелационен е той.

Пилотът съобщи: „ Ще оставя другите да вършат изводи какъв евентуално е бил този обект. Просто се случи по този начин, че аз съм индивидът, който снима и донесе видеото “.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски Източник: НЛО водач видео .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Задържаха българка при интервенция против мафията в Италия Задържаха българка при интервенция против мафията в Италия  <br> Красивата рускиня, която към този момент не наподобява по този начин <br>
Красивата рускиня, която към този момент не наподобява по този начин
 <br> Папараци издебнаха <strong> Никол </strong> и новото ѝ гадже <br>
Папараци издебнаха Никол и новото ѝ гадже
 <br> <strong> Петър Дънов </strong> и неговите скъпи препоръки за живота <br>
Петър Дънов и неговите скъпи препоръки за живота
Последни  <p>5 от най-цензурираните и <strong>забранявани песни&nbsp;</strong></p> 5 от най-цензурираните и забранявани песни  <p>Проговори водачът, снимал фрагменти с НЛО</p> Проговори водачът, снимал фрагменти с НЛО  Земният магнитен полюс се мести бързо, никой не знае за какво Земният магнитен полюс се мести бързо, никой не знае...  Renault Zoe Бонус-малус за е-колите и ДВГ във Франция  <p><strong>8-годишно момче</strong> печели доста повече, в сравнение с вие в миналото ще изкарате</p> 8-годишно момче печели доста повече, в сравнение с вие...  Какво сподели Доган в речта си, желае рестарт Какво сподели Доган в речта си, желае рестарт  Решение ли е свързването на софийската вода с Перник Решение ли е свързването на софийската вода с Перник  Бавят импийчмънта на Тръмп, най-рано 2020 година Бавят импийчмънта на Тръмп, най-рано 2020 година  Кадър от изложбата Как един програмист снима балерини "На палци "  Това ли е стрелецът от Москва - фрагменти с принуждение Това ли е стрелецът от Москва - фрагменти с принуждение  София, мъгла, смог Въздухът в София е токсичен, „ зелен билет “ през днешния ден  Данните на над 267 млн. души са изтекли от Фейсбук Данните на над 267 млн. души са изтекли от Фейсбук  <p>Каква ще бъде <strong>2020 г.</strong> - поверията на днешния празник</p> Каква ще бъде 2020 година - поверията на днешния празник  Владимир Илиев е състезател на годината Владимир Илиев е състезател на годината  Осъдиха мъж, заплашвал Грета Тунберг Осъдиха мъж, заплашвал Грета Тунберг  Бедствено състояние и нов воден режим в Перник от на следващия ден Бедствено състояние и нов воден режим в Перник от на следващия ден  " София не диша " - Протест против мръсния въздух  <p>Красивото лице на фитнеса в България</p> Красивото лице на фитнеса в България  Смъртоносна пукотевица в центъра на Москва Смъртоносна пукотевица в центъра на Москва  Пет компании в договарянията за АЕЦ Пет компании в договарянията за АЕЦ " Белене " Всичко от през днешния ден Виц на деня Ходих да подарявам кръв. Ама те доста любопитни там, бе: " На кого е тая кръв?  Защо е в такова шише? " Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Любовниците от Аушвиц: историята, която трогна света  Френско списание от 30-те: София съвсем не е балкански град  Маги Джанаварова за „ Маскираният артист “: Най-много ме разсмя съмнение, че съм Геро Най-много ме разсмя догатката...  Българката, която направи интериора на най-мъжкия Mercedes  Хиляди българи се сбогуваха с великите Deep Purple  Непризнатият, непокорният, неспокойният. Вапцаров Водещи вести  Какво сподели Доган в речта си, желае рестарт Какво сподели Доган в речта си, желае рестарт  София, мъгла, смог Въздухът в София е токсичен, „ зелен билет “ през днешния ден  Това ли е стрелецът от Москва - фрагменти с принуждение Това ли е стрелецът от Москва - фрагменти с принуждение  Решение ли е свързването на софийската вода с Перник Решение ли е свързването на софийската вода с Перник  Бавят импийчмънта на Тръмп, най-рано 2020 година Бавят импийчмънта на Тръмп, най-рано 2020 година  Данните на над 267 млн. души са изтекли от Фейсбук Данните на над 267 млн. души са изтекли от Фейсбук  Кадър от изложбата Как един програмист снима балерини " На палци "  <p>Красивото лице на фитнеса в България</p> Различното лице на фитнеса в България  Земният магнитен полюс се мести бързо, никой не знае за какво Земният магнитен полюс се мести бързо, никой не знае защо
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР