Любопитно Невена споделя тайната си със Симо от Господин Х

...
Любопитно Невена споделя тайната си със Симо от Господин Х
Коментари Харесай

Невена споделя тайната си със Симо от „Господин Х и морето“

Любопитно Невена споделя тайната си със Симо от „ Господин Х и морето “ Майките подготвени на всичко с цел да уволнят Бакалова  Александра Грамова 10 май 2019, 11:02
рите майки ще се помирят и в общата идея против учителката Невена. Те не си признават същинската причина за омразата си – че и трите ревнуват Симо от нея. Измислят способи да я вкарат в проблеми и да потвърдят, че не е добра учителка и няма положително въздействие върху децата им. Пред шефа Масларов, майките ще заявят, че Невена има проблем с алкохола и е на хапчета. Какво ще предприеме новаторският шеф и ще съумеят ли с проекта си майките, ще стане ясно тази вечер от 20:00 часа.

Наближава премиерата на театралното зрелище, само че Симо пази в загадка какво тъкмо са подготвили. Децата са доста разчувствани. Представлението е патриотично-музикално на тематика „ Будителите”. Оказва се, че Симо и децата са подготвили пърформанс под формата на рап осъществяване: „ Върви на майце си в механата, сподели Ботев от гората, питат ли ме дей зората” „ Това е Райня княгиня, не ти е няква монахиня” и така нататък Децата са във екстаз, Симо е удовлетворен. Дори Невена е запалена, макар че представлението не дава отговор на нейните показа и упования. Но по какъв начин ще реагират всички останали и най-много майките и няма ли това да е техният метод да се оправят с Невена?

Невена ще стане още по-близка със Симо и даже ще си признае, че в пандиза не е нейно гадже, а различен значим за нея човек. Кой е той и дали Хамелеона също ще стартира да споделя с учителката, следва да забележим тази вечер!

Лилавия не се е отказал от своето търсене и ще е все по-близо до Хамелеона, само че какво ще направи този път наемният палач и до кой ще се добере? Всичко това и още доста в епизод 10 на „ Господин Х и морето “, тази вечер по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР