Любопитно Невъзпитан хлапак или мъж на място: двете истини за

...
Любопитно Невъзпитан хлапак или мъж на място: двете истини за
Коментари Харесай

„Невъзпитан хлапак” или „мъж на място”: двете истини за Лео ди Каприо

Любопитно „ Невъзпитан малчуган ” или „ мъж на място ”: двете истини за Лео ди Каприо За тактиките на един от най-обичаните артисти в Холивуд  Ванеса Николова 21 август 2019, 11:41 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  „ Невъзпитан малчуган ” или „ мъж на място ”: двете истини за Лео ди Каприо
„ Невъзпитан малчуган ” или „ мъж на място ”: двете истини за Лео ди Каприо
 Редки фотоси на кралица Елизабет с панталони
Редки фотоси на кралица Елизабет с панталони
 Кейти Холмс и Джейми Фокс са се разделили
Кейти Холмс и Джейми Фокс са се разделили
 Да вземеш нещо и да го преобразуваш в нещо друго – Явор, платното и боите
Да вземеш нещо и да го преобразуваш в нещо друго – Явор, платното и боите
 Едни от най-култовите тоалети от премиите на MTV
Едни от най-култовите тоалети от премиите на MTV
 Спиращи дъха трилъри и взривоопасен екшън в деветата седмица на „ Великият понеделник “ по KINO NOVA
Спиращи дъха трилъри и взривоопасен екшън в деветата седмица на „ Великият понеделник “ по KINO NOVA
 Яна Маринова отпразнува рожден ден с каскади за кино лентата „ Диви и щастливи “
Яна Маринова отпразнува рожден ден с каскади за кино лентата „ Диви и щастливи “
 Тя е дамата, която завоюва
Тя е дамата, която завоюва " Дупе на годината "

рез 1998г. Лео ди Каприо е кралят на света.

Докато избира всред стотици функции, които му оферират след паметното му присъединяване в „ Титаник”, Лео върви непрекъснато по запои със своите другари.

Посещават празненства на американската марка за долни дрехи Victoria's Secret без покана, хвърлят отпадъци от висок мост върху преминаващите изпод коли, посещават стриптийз клубове, след което бягат без да оставят бакшиш.

Лео граби с цялостни шепи от младините си, което след това ще би трябвало да компенсира – морално и прочувствено.

Днес Леонардо ди Каприо е един от най-популярните артисти на планетата и никой не знае нищо за него.

Знаем единствено, че излиза с манекенки – общо осем за последните две десетилетия, в никакъв случай на повече от 25-годишна възраст, последната от които е актрисата Камила Мороне (21).

Без подозрение през последните години Лео е съумял да си сътвори облика на един предпазлив, загадъчен и угрижен за околната среда човек.

Ангажираността му с екологичните проблеми на планетата в действителност съумя да отдръпне значително вниманието от персоналния му живот.

Това обаче не трябва да ни изненадва, защото Лео загатна за тази своя тактика още през 2000г. в едно свое изявление:

„ Държа всичко към мен да наподобява като някаква тайнственост, тъй като не желая хората да знаят кой съм. Искам да наподобявам допустимо най-сух, сив и скучен”.

Онази 1998г. трансформира живота на Лео в три разнообразни направления: Леоманията, нещо като Бийтълманията, тъй като резултатите му измежду американското население, в частност дамите, са грандиозни; непрестанните купони с момчешката му тайфа и срещата с Ал Гор, който му отваря очите за световното стопляне.

Въпреки големият триумф на „ Титаник” към Ди Каприо не липсват рецензии.

Неговият кумир Марлон Брандо споделя за Лео, че „ наподобява на момиче”, а сенаторът Джон Маккейн го дефинира като „ слаб женчо”.

Джеймс Камерън, режисьорът на „ Титаник”, споделя, че Ди Каприо е „ зле учтив хлапак”. Това се случва, откакто артистът му оповестява, че няма да участва на „ Оскар”-ите със СМС, гласящ следното:

„ Това не е моето нещо, човече”.

Шегата, че всички са били номинирани за „ Оскар” без Лео ди Каприо и айсберга, е първият meme („ мийм”) с артиста в мрежата.

Преди две седмици по време на премиерата на най-новия филм с негово присъединяване „ Имало едно време в Холивуд” един публицист пита Ди Каприо за една необятно публикувана доктрина за „ Титаник”, че върху дървената врата е имало място и за Джак.

Актьорът дава отговор, вторачен в пода: „ Без коментар”.

На идващия въпрос, дали желае да бъде татко, Лео споделя следното, което му печели аплодисментите на публиката: „ Да дам живот на едно творение и да го принудя да живее в този свят?”.

„ Харесва ми по какъв начин не се хвърля да взе участие в няколко кино лентата на година” , споделя за него Куентин Тарантино. „ Както Ал Пачино и Робърт де Ниро през 70-те. Прави единствено това, което желае, и хората знаят, че, в случай че той избере да взе участие в някой филм, то значи продукцията ще е добра”.

Лео е повода на пръв взор изцяло безразлични продукции да привлекат стотици хиляди души в киносалоните. Той е виновникът за триумфа на „ Вълкът от Уолстрийт” и „ Завръщането”.

„ На живо е учтив, обаятелен, с възприятие за комизъм и постоянно те гледа в очите. През цялото това време обаче по никакъв метод не разкрива същинския си характер” , споделя един публицист от „ Гардиън” през 2007г.

Ди Каприо обаче в никакъв случай не е криел тактиката си.

„ Говоря единствено за това, което желая да приказвам, без значение от въпроса”, споделя той.

Лео съумя да употребява известността си, с цел да предизвести хората за сериозните последствия от световното стопляне.

Той се е срещал с Барак Обама, Папа Франциск и с съветския президент Владимир Путин (който споделя за Лео, че е „ мъж на място” ). Актьорът е бил представител на Организация на обединените нации и е създател на седем документални кино лентата по тематиката за климатичните промени.

И тази угриженост към околната среда, въпреки и почтена за почитание, е различен метод да отклони вниманието от персоналния си живот.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР