Любопитно Над милион зрители пред екраните за развръзката на Един

...
Любопитно Над милион зрители пред екраните за развръзката на Един
Коментари Харесай

Над милион зрители пред екраните за развръзката на "Един за друг" по NOVA

Любопитно Над милион фенове пред екраните за развръзката на " Един за различен " по NOVA Най-романтичното предаване в телевизионния ефир с сполучлив първи сезон 11 май 2020, 16:42  Над милион фенове пред екраните за развръзката на Източник: Нова тв
NOVA затвърди позицията си на модернист на българския пазар и през пролетния сезон, налагайки новия и чужд до този миг у нас риалити формат - "Един за различен ".

Само за няколко месеца той се трансформира в желан от феновете в дейна възраст в съботно-неделния праймтайм. Забележителен бе и резултатът, който реализира грандиозният край на предаването.

Според данните на пийпълметричната организация "ГАРБ Межърмент България " финалът е проследен от 38,4% от феновете в дейна възраст, което е с близо 10 пункта повече от каузи на втората по гледаемост телевизия по същото време. В най-напрегнатите минути от надпреварата над един милион фенове бяха пред екраните, в очакване на развръзката.

В продължение на 12 седмици 12 двойки прекосяваха през разнообразни провокации, изпитвайки силата на любовта си.

Продължителността на последното, най-важно и мъчно съревнование за трите двойки финалисти надвиши рекордните 4 часа, в които участниците философски минаха през всички прищявки на времето в тестването "Четири сезона ".

Прецедент в историята на предаването беляза заключителното предизвикателство и спечелили в първия сезон на формата станаха не една, а две двойки, като всяка от тях завоюва половината от насъбраната си сума от игрите досега.

Тази пролет най-романтичното и положително предаване в българския ефирен ефир завоюва вниманието на над 35% от аудиторията в дейна възраст, а делът на конкурентната медия е с към 11 пункта по-нисък, приблизително за интервала на лъчение.

За целия сезон феновете (Всички 4+), до които доближи предаването са приблизително по 1,7 млн. на епизод, регистрира пийпълметричната организация "ГАРБ Межърмент България ".

По време на сезона "Един за различен " се подреди и измежду най-търсените заглавия онлайн. Гугъл Analytics записва над 1,5 милиона видеогледания на предаването в платформите на "Нова Броудкастинг Груп ".

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР