Любопитно Любов под карантина: Идеи за онлайн среща за всяка

...
Любопитно Любов под карантина: Идеи за онлайн среща за всяка
Коментари Харесай

Любов под карантина: Идеи за онлайн среща за всяка зодия

Любопитно Любов под карантина: Идеи за онлайн среща за всяка зодия Вижте какви са те 27 април 2020, 12:13  Михаела: Не съумях да покажа лидерските си качества
Михаела: Не съумях да покажа лидерските си качества
 Мелания Тръмп на 50: Първата дама чества празник
Мелания Тръмп на 50: Първата дама чества празник
 Коронавирус измами, на които се хванаха мнозина
Коронавирус измами, на които се хванаха мнозина
 Рядко срещани посетители посетиха Истанбул
Рядко срещани посетители посетиха Истанбул
 Как да се храним, с цел да се предпазим от деменция
Как да се храним, с цел да се предпазим от деменция
 Медуница: Билката за белия дроб и дихателните пътища
Медуница: Билката за белия дроб и дихателните пътища
 Енджи Касабие поучава по какъв начин да се храним, с цел да подсилим имунитета
Енджи Касабие поучава по какъв начин да се храним, с цел да подсилим имунитета
 Заради COVID-19: Забравете за лятната отмора
Заради COVID-19: Забравете за лятната отмора

ак да излезете на среща с някого, без да го видите персонално? Е, в случай че не сте под карантина със своя сътрудник или пък флиртувате със съквартиранта си, има разновидности да продължите с сантименталните срещи и по време на самоизолация.

Докато сме на обществено дистанцирани, би трябвало да намерим различни способи за срещи, разнообразни от класиката "срещнахме се в бар ". Да, можете да си пишете или да си говорите пред камерата, само че за какво не вложите малко повече въображение?

Ето каква е най-хубавата първа среща от разстояние съгласно вашата зодия!

ОВЕН

Вие сте спортни по природа и обичате да го показвате по време на среща. Тъй като сега не можете да се насочите към футболното игрище да вземем за пример, към момента може да употребявате своята нападателна сила (все отново по този начин флиртувате!) и да играете дружно видеоигра онлайн.

ТЕЛЕЦ

Отдайте се напълно на романтиката. Облечете се и си пригответе идентична вечеря с индивида, с който сте на среща. Допълнете атмосферата със свещи и подобаващ музикален плейлист. Поставете преносимия компютър си на масата против вас – нищо не пречи да се гледате в очите и да флиртувате цяла вечер, било то и през екрана!

БЛИЗНАЦИ

Социалната отдалеченост се нагажда съгласно вашите сили. Сега можете да говорите на индивида, който харесвате, на ухо – сигурно ще му хареса! Вземете чаша кафе и проведете демодиран телефонен диалог, с цел да се опознаете с евентуалната си половинка.

РАК

Все още можете да гледате Netflix и да се отпуснете, въпреки и в обособени жилища. Използвайте разширението Netflix Party на Chrome, с цел да гледате филм дружно от комфорта на личните си домове. Направете си пуканки, свийте се на дивана и се отдайте на някой сантиментален филм.

ЛЪВ

За вас караоке е най-хубавата алтернатива за първа среща, тъй като е занимателна и запаметяваща се и ви дава късмет да покажете своя глас (и отличния ви избор на поп песни). Изтеглете си приложение за караоке и изпейте няколко дуета с индивида, по който си падате, с цел да видите дали сте в синхрон.
Зодии, които се притеглят съдбовно, само че не са щастливи дружно  Рим двойка обич благополучие  Рим двойка обич благополучие  Рим двойка обич благополучие  Рим двойка обич благополучие
ДЕВА

Отидете дружно на разходка – въпреки и поотделно. Излезте по едно и също време от жилищата си и говорете между тях по телефона, до момента в който се разхождате из кварталите с. Уверете се, че сте на разстояние най-малко 2 метра от всички останали!

ВЕЗНИ

Типичната първа среща за вас нормално стартира с коктейли в готин нов бар. Запазете купонджийското си въодушевление и изтеглете приложението Houseparty или просто послушайте дружно музика – обичани песни и групи постоянно е супер метод да разчупите леда на първа среща и да видите дали ще си паснете.

СКОРПИОН

Играете толкоз доста умни игри, че първата среща с вас може да наподобява като изпит. Всичко това е част от тактиката ви за флирт – за какво не изиграете някоя настолна игра онлайн? Шах и мат!

СТРЕЛЕЦ

Дръжте се повърхностно с пица, бира и видео чат, играйте си със занимателни фонове и филтри. Не е задоволително секси? Добавете и игра за пиянство като "Никога не съм "!

КОЗИРОГ

Направете вашата първа среща със жанр и си организирайте happy hour – нормално срещите ви са след работа на по пиво или коктейл, тъй че за какво в този момент да е по-различно? Поговорете си след работа по Скайп, до момента в който пиете коктейли, и покажете най-забавната си и секси страна!

ВОДОЛЕЙ

Време е да се раздвижите малко с евентуалното си гадже. Да "посетите " дружно онлайн йога клас сигурно ще ви сближи. Двойките, които са дзен дружно, остават дружно!

РИБИ

Събудете артистичните си пристрастености, като се насочите онлайн към виртуален музей. Можете да разгледате гратис десетки художествени галерии по целия свят. Колко хора могат да кажат, че са отишли ​​в Лувъра на първата си среща?

По тематиката  Кои зодии ще получат това, за което са се борили с години Кои зодии ще получат това, за което са се борили с години  Телецът - философията за сладостен живот Телецът - философията за сладостен живот  Древният хороскоп на атлантите, който разкрива личността ни Древният хороскоп на атлантите, който разкрива личността ни  Най-лошият табиет на всяка зодия по време на сантиментална среща Най-лошият табиет на всяка зодия по време на сантиментална среща

Instagram.
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: зодии .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Японски медии: Ким Чен-ун е във вегетативно положение - Свят | Vesti.bg Японски медии: Ким Чен-ун е във вегетативно положение - Свят | Vesti.bg  СЗО за България: Коронавирусът е натурален СЗО за България: Коронавирусът е натурален  <br> Жената, която написа " />
Жената, която написа "Чернобилска молитва "
 Принц Чарлз разкри по какъв начин е преборил ковид Принц Чарлз разкри по какъв начин е преборил ковид Последни  Множество антивирусни стратегии са уязвими на офанзиви Множество антивирусни стратегии са уязвими на офанзиви  <p>Акад. Петрунов: Повечето хора носят маските като папийонка</p> Акад. Петрунов: Повечето хора носят маските като...  Любов под карантина: Идеи за онлайн среща за всяка зодия Любов под карантина: Идеи за онлайн среща за всяка зодия  Топлоелектрическа централа „ Бобов дол “ стопира да гори боклуци Топлоелектрическа централа „ Бобов дол “ стопира да гори боклуци  Михаела: Не съумях да покажа лидерските си качества Михаела: Не съумях да покажа лидерските си качества  5 метода, които турските медици употребяват за лекуване на COVID-19 5 метода, които турските медици употребяват за лекуване на...  Красимир Ципов Предлагат по-сурови санкции за дрогираните водачи  Три разнообразни модела iPhone 11, един верен избор Три разнообразни модела iPhone 11, един верен избор  АПИ: Дружеството „ Телетол “ АД не дава услуги за заплащане на пътни такси АПИ: Дружеството „ Телетол “ АД не дава услуги за...  Мелания Тръмп Мелания Тръмп на 50: Първата дама чества празник  <p>Как заловиха крадци, ограбили 88-годишна жена от Дъбово</p> Как заловиха крадци, ограбили 88-годишна жена от Дъбово  Коронавирус измами, на които се хванаха мнозина Коронавирус измами, на които се хванаха мнозина  Мутафчийски: Когато хората излязат в парковете, ще се утежни обстановката Мутафчийски: Когато хората излязат в парковете, ще се...  Снимка: pixabay Рядко срещани посетители посетиха Истанбул  <p>Италия отслабва карантинните ограничения, какво ще бъде позволено</p> Италия отслабва карантинните ограничения, какво ще бъде...  Dacia Logan 2013 TUV класира трошките на пазара  Нови 58 случая на COVID-19 у нас, общият брой е 1348 Нови 58 случая на COVID-19 у нас, общият брой е 1348  Как да се храним, с цел да се предпазим от деменция Как да се храним, с цел да се предпазим от деменция  От през днешния ден: Пада възбраната за разходки в парковете От през днешния ден: Пада възбраната за разходки в парковете  Медуница: Билката за белия дроб и дихателните пътища Медуница: Билката за белия дроб и дихателните пътища Всичко от през днешния ден Виц на деня Началник крещи към подчинените си: - Това, че от време на време спите на работа го знам! Но да си носите и пижами към този момент е прекомерно! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Борисов: Искам по-рано да го махнем изключителното състояние Борисов: Искам по-рано да го махнем изключителното състояние  Картофи по 8 лв., какво става с цените Картофи по 8 лв., какво става с цените  Слънчевото момиче на българската лирика Слънчевото момиче на българската лирика  DW: Какво разкриват аутопсиите на умряли с COVID-19 DW: Какво разкриват аутопсиите на умряли с COVID-19  Американската преса: това българско дете ще промени света  Видео от злополуката с Милен Цветков се появи в обществените мрежи Видео от злополуката с Милен Цветков се появи в обществените мрежи Водещи вести  Нови 58 случая на COVID-19 у нас, общият брой е 1348 Нови 58 случая на COVID-19 у нас, общият брой е 1348  <p>Акад. Петрунов: Повечето хора носят маските като папийонка</p> Акад. Петрунов: Повечето хора носят маските като папийонка  Топлоелектрическа централа „ Бобов дол “ стопира да гори боклуци Топлоелектрическа централа „ Бобов дол “ стопира да гори боклуци  5 метода, които турските медици употребяват за лекуване на COVID-19 5 метода, които турските медици употребяват за лекуване на COVID-19  DW: COVID-19 и две фундаментални неточности в Швеция DW: COVID-19 и две фундаментални неточности в Швеция  От през днешния ден: Пада възбраната за разходки в парковете От през днешния ден: Пада възбраната за разходки в парковете  <p>Поетът с ва </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР