Любопитно Кръщават бебето на принц Хари и Меган Маркъл Традицията,

...
Любопитно Кръщават бебето на принц Хари и Меган Маркъл Традицията,
Коментари Харесай

Кръщават бебето на принц Хари и Меган Маркъл

Любопитно Кръщават бебето на принц Хари и Меган Маркъл Традицията, която ще бъде спазена е Арчи да бъде повит в същата дреха от набрана дантела, в която бяха кръстени братовчедите му 6 юли 2019, 15:39 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Кръщават бебето на принц Хари и Меган Маркъл
Кръщават бебето на принц Хари и Меган Маркъл
 Извънземен галактически транспортен съд ли е „ Оумуамуа “
Извънземен галактически транспортен съд ли е „ Оумуамуа “
 Как да готвим успешно с патладжани
Как да готвим успешно с патладжани
 Красивото лице на Токио
Красивото лице на Токио

" Беше влудяващо ", Холи Бери за труса в Южна Калифорния
 Голямата София Лорен се завръща на екран
Голямата София Лорен се завръща на екран
 Най-странните религии, за които може би не сте чували
Най-странните религии, за които може би не сте чували
 Звездите, които се отдадоха на почивка в слънчева Италия
Звездите, които се отдадоха на почивка в слънчева Италия

ебето на принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл ще бъде кръстено през днешния ден (6 юли), като редица традиции ще бъдат нарушени, оповестява Би Би Си.

Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор няма да бъде показан пред аудитория, както става нормално с кралските бебета в деня на кръщенето им. Церемонията ще е частна, като даже няма да бъдат оповестени имената на кръстниците на бебето.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ СНИМКИ НА АРЧИ

Кръщенето не е нещо, което кралско бебе може да избегне. Кралицата на Англия се явява Защитниk на вярата и Върховен шеф на Църквата на Англия, което значи, че децата в фамилията биват кръщавани скоро след раждането им.

Децата на принц Уилям бяха кръстени: Джордж на 3 месеца, Шарлот едвам на 9 седмици и Луи на 11 седмици. Арчи ще е навръх 2 месеца, когато бъде кръстен.

От всички тях, Джордж беше единственият престолонаследник, който не беше кръстен в Бъкингамския замък. Родителите му принц Уилям и Кейт Мидълтън избраха по-малка черква и по-скромна гала в двореца Сейнт Джеймс през 2013 година

Watch live: Crowds gather at Windsor castle amid reports of baby Archie christening https://t.co/g7xMtHjI5V pic.twitter.com/VGSvOg1Ppm
— euronews (@euronews) July 6, 2019
Традицията, която ще бъде спазена е Арчи да бъде повит в същата дреха от набрана дантела, в която бяха кръстени братовчедите му. Досега дрехата с кремав цвят е послужила за кръщенето на Джордж, Шарлот и Луи, както и за дъщерите на Зара и Майк Тиндал Мия и Лена. Дрехата е нова, копие на обичайна, употребена за кралски кръщенета, като до момента е служила за тези церемонии в последните 11 години.

Оригиналната бебешка тога е създадена през далечната 1841 година и е послужила за кръщенетата на десетки кралски бебета. За последно тя беше употребена през 2004 година, само че беше преценено, че е прекомерно нежна и кралицата разпореди да бъде непокътната, като се създаде копие.

Във Англия бебетата имат по трима кръстници. Кралските бебета нормално имат повече. Трите деца на Уилям и Кейт имаха надлежно: Джордж, седем кръстници, Шарлот пет кръстници и Луи шест кръстници.

Archie will be christened later today but there will be no access for TV cameras or news photographers, even as the family arrive at the chapel.

Could their quest for privacy affect public opinion about Harry and Meghan in the future?

Read more here: https://t.co/3oBchk2bni pic.twitter.com/KJ6SGONDCb
— Sky News (@SkyNews) July 6, 2019
Спекулации в английските медии настояват, че най-хубавата другарка на Меган Маркъл, канадската стилистка Джесика Мълрони може да е измежду кръстниците на Арчи, както и най-хубавите другари на принц Хари, братята Томас и Чарли ван Стробензий, с които е бил съученик.
Меган и Хари демонстрираха бебето  Херцогът и херцогинята на Съсекс най-накрая демонстрираха своето първо дете в двореца Уиндзор. Херцогиня Маркъл роди в понеделник (6 май).  Херцогът на Съсекс тогава разгласи, че със брачната половинка му ще покажат сина си пред света след два дни.  Новороденото тежи 3 кг и 311 грама и се е появило на бял свят в 05:26 ч. локално време.  На фотосите се вижда, че Меган наподобява прелестно, а таткото е извънредно благополучен.
Църквата на Англия не постанова ограничавания на броя на кръстниците, стига да са най-малко трима - двама от същия пол като бебето и един от противоположния пол.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР