Любопитно Кралят, който се отказа от трона заради любов, се

...
Любопитно Кралят, който се отказа от трона заради любов, се
Коментари Харесай

Кралят, който се отказа от трона заради любов, се развежда седем месеца по-късно

Любопитно Кралят, който се отхвърли от трона поради обич, се развежда седем месеца по-късно Любовната приказка на Мохамед V Келантан и брачната половинка му Рихана Оксана наподобява завърши  Ванеса Николова 18 юли 2019, 11:40 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Кралят, който се отхвърли от трона поради обич, се развежда седем месеца по-късно
Кралят, който се отхвърли от трона поради обич, се развежда седем месеца по-късно
 Откриха езеро с гореща лава на уединен антарктически остров
Откриха езеро с гореща лава на уединен антарктически остров
 Едни от най-смешните фотоси на Камила
Едни от най-смешните фотоси на Камила
 Кацането на Луната и митингът на бедните против пътуването в космоса
Кацането на Луната и митингът на бедните против пътуването в космоса
 Как се извиняват другите зодии
Как се извиняват другите зодии
 Мария Илиева - една от най-добре облечените българки
Мария Илиева - една от най-добре облечените българки
 Родни и международни звезди полудяха по FaceApp, вижте по какъв начин наподобяват като остарели
Родни и международни звезди полудяха по FaceApp, вижте по какъв начин наподобяват като остарели
 Най-влиятелните хора в интернет
Най-влиятелните хора в интернет

сичко стартира с огромна изненада и ето, че приключва по същия метод.

Любовната приказка на Мохамед V Келантан, крал на Малайзия до началото на януари 2019г., и брачната половинка му Рихана Оксана Воеводина, някогашен съветски модел, завърши.

Това излиза наяве от документи, оповестена тази сряда в малайзийската преса, съгласно която двойката се е развела публично на 1 юли.

Само седем месеца след сватбата им връзката им може би ще бъде запомнена най-много с абдикацията на Мохамед V Келантан и цялата тайнственост и загадъчност към връзките им.

View this post on Instagram
A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on Jun 18, 2019 at 10:23am PDT

Засега не е ясна повода за разрива в връзките на двойката, само че по всичко проличава, че раздялата не е била другарска.

От документите излиза наяве, че подписаният бракоразвод е във допустимо най-тежката форма съгласно обичаите на ислямския свят – „ тройният талак”.

Според тази ислямска традиция е задоволително брачният партньор да произнесе три пъти думата „ талак” (развод), като процедурата по-късно е необратима.

Някои страни като Пакистан да вземем за пример от дълго време не разрешават тази процедура за отбрана на правата на дамите.

View this post on Instagram
A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on Jun 9, 2019 at 1:08am PDT

Публикуваният документ принадлежи на брачната половинка на Мохамед V Келантан, само че до този миг нито един от двамата не е проговорил обществено за случилото се.

Връзката сред някогашния малайзийски крал и рускинята стартира с доста звук.

Никой в Малайзия не е очаквал кралят да се ожени скрито, без авансово обявяване, на гала в чужбина и то за някогашна манекенка, която е двойно по-млада от него.

Рихана Оксана е носителка на купата „ Мис Москва” 2015г.

View this post on Instagram
A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on Jun 3, 2019 at 9:26am PDT

25-годишната Воеводина одобри исляма и мюсюлманското име Рихана след сватбата, а работата ѝ в Китай и Тайланд очевидно я е предразположила към интереса и любовта ѝ към азиатската просвета.

„ Смятам, че мъжът би трябвало да е главата на едно семейство и, несъмнено, да печели повече пари от жената”, споделя в едно свое изявление рускинята.

Оксана се трансформира в бодил в окото на кралското семейство на Малайзия през цялото време.

Нейната гласност и интензивността ѝ в обществените мрежи не паснаха на нрава на ислямската монархия и нейните членове.

View this post on Instagram
A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on Jun 13, 2019 at 11:59pm PDT

В Инстаграм, където Оксана има над 386 хиляди почитатели, тя описа и по какъв начин се е срещнала с бъдещия си брачен партньор:

„ Той се показа като краля на Малайзия. Приех го на смешка и се показах като кралицата на Москва”.

Полемиките към облика на Оксана ескалираха, когато в обществените мрежи излязоха фрагменти от нейното присъединяване в съветско риалити шоу, по време на което излиза наяве, че тя има интимни връзки с един от участниците.

Този скандал беше една от аргументите за абдикацията на брачна половинка ѝ от малайзийския трон, което се трансформира в казус за актуалната история на страната.

Дори и раждането на сина им, на 21 май тази година, очевидно не е съумяло да потуши разрива в връзките им.

View this post on Instagram
A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on Jun 26, 2019 at 8:26am PDT

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Ванеса Николова Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара За дома  DSK  <p><strong>7 казуса в кухнята,</strong> които би трябвало да решите веднага</p> 7 казуса в кухнята, които би трябвало да решите незабавно  Историята на жилището, който се вижда в Историята на жилището, който се вижда в " Чернобил ".box-DSK { margin: 50px 0; }.box-DSK img { width: 100%; height: auto; }.box-DSK.list-item:nth-child(1) { border-top: 0 none; }.box-DSK.list-item { background: #fff; padding: 15px 0; border-left: 15px solid #fff; border-right: 15px solid #fff; }.box-DSK.box-content { padding: 0; padding-top: 15px; border-left: 15px solid transparent; border-right: 15px solid transparent; border-bottom: 15px solid transparent; background: #136f52 url(`https://www.vesti.bg/resources/assets/dsk/dsk-wallpaper.jpg`) top center; } Не пропускай  <br> Плевнелиев: <strong> „ Фолксваген” не е изгубен </strong> за България <br>
Плевнелиев: „ Фолксваген” не е изгубен за България
 <br> Избраха концесионер на летище София <br>
Избраха концесионер на летище София
 <br> полудяха по FaceApp, вижте <br>
полудяха по FaceApp, вижте
 <br> Имате рецесия във връзката? <strong> Рисувайте дружно! </strong> <br>
Имате рецесия във връзката? Рисувайте дружно!
 1 Кои са дамите, които Доналд Тръмп „ прогони " с грозни думи? (ГАЛЕРИЯ)  1 Кои са седемте най-богати дами в света за 2019? (ВИДЕО)  1 Хамелонът Елса Патаки (СНИМКИ)  1 Коя е най-опасната напитка за зъбите --> АКЦЕНТИ  Кои са дамите, които Доналд Тръмп „ прогони Кои са дамите, които Доналд Тръмп „ прогони " с грозни думи? (ГАЛЕРИЯ)  Кои са седемте най-богати дами в света за 2019? (ВИДЕО) Кои са седемте най-богати дами в света за 2019? (ВИДЕО)  Хамелонът Елса Патаки (СНИМКИ) Хамелонът Елса Патаки (СНИМКИ)  Коя е най-опасната напитка за зъбите Коя е най-опасната напитка за зъбите Последни  <p>Кралят, който се <span style= Кралят, който се отхвърли от трона поради обич, се...  <p>Адвокатите на Кристиян: Обвинението е негодно, изцяло</p> Адвокатите на Кристиян: Обвинението е негодно, напълно  Ния Пушкарова Обсебени: за какво не харесваме външния си тип  <p>Откриха <strong>езеро с вряща лава</strong> на <strong>антарктически</strong> остров</p> Откриха езеро с вряща лава на антарктически остров  Урсула фон дер Лайен За новата европейска аристокрация  <p>Едни от <strong>най-смешните снимки</strong> на Камила</p> Едни от най-смешните фотоси на Камила  <p>Кацането на Луната и <strong>протестът на бедните</strong> против пътуването в космоса&nbsp;</p> Кацането на Луната и митингът на бедните против...  Обиск в офиси на сдружение, доставяло съоръжение на Военновъздушни сили Обиск в офиси на сдружение, доставяло съоръжение на Военновъздушни сили  <p>Как се извиняват другите зодии</p> Как се извиняват другите зодии  10 починали след пожар в анимационно студио в Япония 10 починали след пожар в анимационно студио в Япония  <p>Мъж на 31 година с солиден инфаркт &ndash; околните: убийство</p> Мъж на 31 година с солиден инфаркт – околните:...  Детето, потърпевшо от тежка гума, е нормализирано Детето, потърпевшо от тежка гума, е нормализирано  Атанас Скатов Атанас Скатов покори деветия си осемхилядник  <p>Peugeot 508 SW е най-красивото комби (тест драйв)</p> Peugeot 508 SW е най-красивото комби (тест драйв)  Нова технология избива комарите, пренасящи заболявания Нова технология избива комарите, пренасящи заболявания  Слънце и до 32° през днешния ден, какво ще е времето в почивните дни Слънце и до 32° през днешния ден, какво ще е времето в почивните дни  Бил Гейтс Защо не желаете да получите имейл от Бил Гейтс  Мария Илиева Мария Илиева - една от най-добре облечените българки  <p><strong>7 казуса в кухнята,</strong> които би трябвало да решите веднага</p> 7 казуса в кухнята, които би трябвало да решите незабавно  <p>САЩ дефинитивно отряза Турция за F-35</p> Съединени американски щати дефинитивно отряза Турция за F-35 Всичко от през днешния ден Виц на деня Най-страшното тестване за един мъж, когато би трябвало да прояви предвидливост, съобразителност, ексцентрично мислене и въображение – това е моментът, когато жена му го попита: “Нищо… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Урсула фон дер Лайен е новият началник на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен е новият началник на Европейска комисия  БГ звезди се включиха в акция за „ избавяне “ на летния сезон на Черноморието
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР