Любопитно Какво каза бащата на Меган за раждането на детето

...
Любопитно Какво каза бащата на Меган за раждането на детето
Коментари Харесай

Какво каза бащата на Меган за раждането на детето ѝ

Любопитно Какво сподели бащата на Меган за раждането на детето ѝ Видни персони поздравиха принц Хари и брачната половинка му за раждането на тяхното първо бебе  Венелина Стоянова 7 май 2019, 10:22
оздравленията към принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл за раждането на тяхното първо дете не престават, съобщи Асошиейтед прес.

Бащата на Меган - Томас Маркъл, който е много отчужден от щерка си, също разяснява новината.

Пред в. "Сън " той съобщи, че се надява бебето да служи на короната и на народа на Англия с чест и достолепие.
Бременната Меган Маркъл в тясна черна рокля  Меган, херцогинята на Съсекс, се снабдява с все по-значима роля в английското кралско семейство - четири организации минават под неин патронаж, в това число и Британския народен спектакъл.  Дворецът Кенсингтън заяви в четвъртък, че Меган ще поеме патронажа на Националния спектакъл и на Асоциацията на университетите от Общността на нациите - две влиятелни функционалности, които десетилетия наред са били изпълнявани от кралица Елизабет Втора.  Дворецът съобщи, че кралицата е делегирала на херцогинята на Съсекс покровителството на Националния спектакъл и на университетската асоциация.  Освен тях, Меган поема патронажа и на две благотворителни сдружения -
В последно време Томас Маркъл подлагаше на критика Меган, което обтегна връзките посред им. Той даже не участва на сватбата ѝ с Хари поради здравословни проблеми.

Писмото, което Меган Маркъл написа до татко си след сватбата

Хапливо "честит рожден ден " от полусестрата на Меган Маркъл

Бащата на Меган Маркъл с тежки думи към нея, намеси и лейди Даяна

Поздравления още през вчерашния ден прати английският министър председател Тереза Мей.

Първият министър на Шотландия Никола Стърджън последва образеца ѝ. Поздравления пристигнаха от Кентърбърийския архиепископ Джъстин Уелби, от чичото на Хари - принц Андрю, от водача на Лейбъристката партия Джереми Корбин. Всички те пожелаха на момченцето и на неговите родители всичко най-хубаво.

Премиерите на Нова Зеландия и на Австралия и семейство Обама също приветстваха раждането на сина на принц Хари и на брачната половинка му Меган.

"Нямаме самообладание да забележим бебето ", написа в Туитър Мишел Обама.

Congratulations, Meghan and Harry! Barack and I are so thrilled for both of you and can't wait to meet him. #RoyalBaby https://t.co/mfE7uc6ooV
— Michelle Obama (@MichelleObama) May 6, 2019
Новозеландският министър председател Джасинда Ардърн изрази вяра, че в скоро време разрасналото се младо семейство ще посети Нова Зеландия. Тя пожела на младите родители и на момченцето им всичко най-хубаво и сподели, че раждането на дете е необикновено трогателен интервал от живота.

Премиерът на Австралия Скот Морисън разяснява, че раждането на дете, било то кралско, или с елементарен генезис, е приказен миг за всяко семейство.

На вратата на Бъкингамския замък беше закачено и публично известие за раждането.

В него се споделя, че кралица Елизабет Втора приветства раждането на сина на Хари и на Меган, който е неин осми правнук.

Момченцето на Хари и Меган към момента си няма име.

То няма и автоматизирано да получи купата принц, а ще би трябвало прабаба му да реши дали да го удостои с нея. Титлата принц се пада автоматизирано на първородното дете на престолонаследника, т.е. на принц Уилям и на неговия наследник принц Джордж, които са надлежно първи наследник и първи наследник на сина на престолонаследника принц Чарлз. Кралицата обаче удостои с купите принцеса и принц и сестрата и брата на принц Джордж - Шарлот и Луи, напомня в. "Фигаро ".

А в обществените мрежи заваляха оферти по какъв начин ще се споделя новото кралско бебе.

Сред тях са Спенсър, Артър, Албърт или Филип.

I want the baby's name to be Spencer. Earl Spencer of Sussex
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР