Любопитно Георги е първият готвач с авторско ястие в Hell’s

...
Любопитно Георги е първият готвач с авторско ястие в Hell’s
Коментари Харесай

Георги е първият готвач с авторско ястие в Hell’s Kitchen България

Любопитно Георги е първият готвач с авторско ядене в Hell’s Kitchen България Още един от сините напусна кулинарното шоу, а борбата за 100 хиляди лв. става още по-оспорвана 27 март 2020, 11:52
остойна борба за оставане в Hell’s Kitchen България наблюдавахме в решаващия епизод на шоуто през тази седмица. Шеф Ангелов изправи Реджеп и Георги един против различен и провокира качествата им до прекаленост, с цел да покажат, че имат място в конкуренцията за 100 хиляди лв. и могат да продължат да се борят за купата „ най-хубав готвач “ на България. Единоборството сред двамата беше епично – същинска битка на мощни характери и устойчивост на нерви, използване на разнообразни тактики и стратегически подходи и не на последно място – същински кулинарен конфликт. За първи път в историята на най-оспорваното готварство съревнование в българския ефир – участник записа авторско ядене в менюто на Hell’s Kitchen България. Изключително мечтана премия за всеки експерт и чест за сполучливия готвач. Сърце и душа вложи Георги в своя „ Морски риф “ и началник Ангелов го оцени по заслуги.

По време на вечерната резервация Реджеп се бори със зъби и нокти в конкуренцията с бургарския готвач. Използва всички способи, с цел да покаже, че е по-силният състезател от двамата и да омаловажи триумфа на Георги. Той обаче не му се даде и сподели, че не е за подценяване в кухнята. Шеф Ангелов в допълнение усложни епичната битка като им даде да управляват и двете кухни по едно и също време. Така те се трансфораха от съществени съперници в борбата за оцеляване в Hell’s Kitchen в експерти, подчинили персоналната си страст на отборния триумф. Но това не им попречи да ползват друга тактичност за превъзходство – Георги дърпаше юздите на алената кухня с усмивка и добра дума, до момента в който Реджеп прилагаше желязна дисциплинираност и непоколебим надзор.

Въпреки напъните на номинираните обаче в отборното показване не липсваха издънки. В женската кухня още веднъж не си говореха и типично по женски отново се хванаха за косите, а в мъжката половина – не липсваха саботьори. На финала сините се разделиха с още един от своите. Теодор напусна надпреварата, тъй като за близо месец от старта на конкуренцията за огромната премия не съумя да покаже нито мощно наличие, нито нужната за началник Ангелов убеденост в кухнята.

Какви ли страсти ще владеят топ готвачите на Hell’s Kitchen през идната седмица? Ще разберем дали алените още веднъж ще се борят с женските си дрязги и дали при сините ще продължи да господства разрушителното его. Ще има ли още участници, които ще се разделят с Кухнята на Ада откакто не съумеят да отговорят на високите условия на началник Виктор Ангелов? Гледайте Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР