Любопитно Galia споделя какво е първото нещо, което ще направи

...
Любопитно Galia споделя какво е първото нещо, което ще направи
Коментари Харесай

Galia споделя какво е първото нещо, което ще направи след изолацията

Любопитно Galia споделя какво е първото нещо, което ще направи след изолацията Певицата би желала да й се падне ария на Белослава или Камелия Тодорова 11 май 2020, 15:37  Учени подлагат под подозрение теорията за произхода на Луната
Учени подлагат под подозрение теорията за произхода на Луната
 Неустоимо прелъщение: Шоколадов къс с джинджифил и сладолед
Неустоимо прелъщение: Шоколадов къс с джинджифил и сладолед

" Грозната Бети " стана майка за повторно
 7 неща в кухнята, които могат да ни разболеят
7 неща в кухнята, които могат да ни разболеят
 Светът на дивата природа: Съюзът сред бабуините и лъвовете
Светът на дивата природа: Съюзът сред бабуините и лъвовете
 Том Круз във филм, който ще се снима в космоса
Том Круз във филм, който ще се снима в космоса
 Какви са потребните свойства на тази райска билка
Какви са потребните свойства на тази райска билка
 Виктория Бекъм още веднъж отнесе рецензия, само че дали е заслужена
Виктория Бекъм още веднъж отнесе рецензия, само че дали е заслужена

Galia, която помним от дуета с Миро „ КариZма”, се завърна от Лондон, с цел да взе участие в "Като две капки вода ". Ето какво показа тя в изявление за Vesti.bg:

- Колко време лишава да ви гримират за всяко осъществяване? Какво вършиме през това време?

- Подготовката е сложна и може да трае към 5-6 часа, според от сложността на облика и дали изисква маска. Обикновено се веселим посред подготовката, защото сме всички дружно - към финала на шоуто към този момент сме се поопознали и сприятелили, тъй че е все по-забавно. Всеки минава през другите стадии грим, коса, костюми, заплесваме се по това какъв брой крепко стават облиците на сътрудници и се концентрираме върху своя личен облик. Бих споделила фокусирана централизация посред смешки и закачки.

- Песен на кого бихте желали да ви се падне да извършите?

- Много бих се радвала да ми се падне ария на Белослава или Камелия Тодорова - бих направила облиците им с доста обич и приятелско мигане, защото боготворя и двете.

„ Като две капки вода” ще събере още веднъж Galia и Миро

- Кое от осъществяванията си до момента смятате за най-успешно?

- Няколко са обичаните ми облици – Fergie беше доста яка за правене, защото в музиката и има доста плам и увличащ темп, DARA беше занимателен облик, Еlla Fitzgerald беше доста близка до сърцето ми и я изпълних за рождения ден на майка ми с доста обич.

Също Alicia Keys, може би тъй като обичам и чувствам музиката и и ми беше удобно в нейния облик. Най-успешните облици съгласно мен се получават, когато ти се падне актьор, с който можеш да направиш натурален паралел.

- Кой облик бе най-труден до момента?

- Най-трудни може би бяха Freddie Mercury и Prince – освен тъй като са мъжки облици, само че и тъй като уважението ми към техните митове и голямо, и фактът че към този момент не са измежду нас извънредно доста ме натъжи. Когато облечеш костюма и осъзнаеш че в идващите минути би трябвало да се слееш в едно с тяхната сила, за мен бе доста разтърсващо прочувствено.

- Оценката на кого от журито очаквате с терзание?

- В това шоу сме с цел да се забавляваме, разголваме душите си и да одобряваме с лекост на сърце че от време на време ще станем за смях. Стига публиката да се забавлява, ние сме свършили добре работата си.

- Какво е да пееш пред празна зала?

- Определено е необичайно и нетрадиционно за шоуто. Публиката постоянно те зарежда с доста сила и е най-непринудената и непосредствена противоположна връзка. Липсва ми и сигурно - би било ужасно да чуваме реакците им, да се потопим в звука на аплодисментите и да обгърнем залата с взор, срещайки техните погледи, възприятието е велико и назаменимо.

- Как се справяте в изискванията на обществена изолираност, имате ли обичано занятие?

- Слава Богу, че обстановката ни завари в деен развой на работа и централизация върху всеки нов облик. Бих споделила, че сигурно ми липсват приятелите и приятното безгрижно време дружно. Може би най-хубавото от това, е че изкарахме този комплициран интервал дружно със феновете и това ни сближи повече, нещо което сигурно няма да забравим.

- Кое е първото нещо, което ще извършите, когато паднат рестриктивните мерки?

- Ще отида на фитнес и ще се разцепя от упражнения
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР