Любопитно Фики - победител за втора поредна вечер в Като

...
Любопитно Фики - победител за втора поредна вечер в Като
Коментари Харесай

Фики - победител за втора поредна вечер в "Като две капки вода"

Любопитно Фики - победител за втора поредна вечер в " Като две капки вода " Смелото осъществяване в облика на Дженифър Лопес изпрати артистът преди всичко в класацията  Василена Василева 3 март 2020, 12:32  ТЕСТ: Колко знаете за Руско-турската война?
ТЕСТ: Колко знаете за Руско-турската война?
 Честит 3 март! Честваме 142 години от Освобождението на България
Честит 3 март! Честваме 142 години от Освобождението на България
 Книгите, които освобождават въображението и страстите
Книгите, които освобождават въображението и страстите
 Можете ли да решите този тест за гимназисти?
Можете ли да решите този тест за гимназисти?
 Как да схванеш, че той си пада по най-хубавата ти другарка
Как да схванеш, че той си пада по най-хубавата ти другарка
 Вилияна и Станимир напуснаха „ Един за различен “
Вилияна и Станимир напуснаха „ Един за различен “
 Най-любопитното от седмицата на модата в Париж
Най-любопитното от седмицата на модата в Париж
 Джей Ло откровена за сватбата и
Джей Ло откровена за сватбата и " Оскар " -ите

а втора поредна вечер Фики завоюва първо място в неповторимото шоу за преобразявания „ Като две капки вода “.

„ Безкрайно благополучен съм – на следващия ден имам рожден ден и това е един подарък за мен! “, показа артистът, който самоуверено се впусна в облика на Дженифър Лопес с динамична хореография и сексапилно облекло.

Фики - първият победител в "Като две капки вода "

Вторият лайв сложи обещаващо начало с първия мъжки облик на Маги Джанаварова, която влезе в обувките на вокала на One Republic – Райън Тедър. Малко по-късно JJ се развихри и изправи на крайници Фънки със „ шантавата “ роля на Tones and I.

Въпреки че Тото откри аналогия сред себе си и Пинк само в мъжката подходка, той сътвори същинско празненство на сцената с възприятие за комизъм и самоирония. С обърнатите изречения и характерни стъпки на Миси Елиът, Галя отвори сърцата на журито и получи безапелационното им утвърждение.

Приворечия в триото провокира осъществяването на Луна, която се потопи в кънтри музиката като Доли Партън „ Димитър Маринов ще се опита да надскочи себе си! “, съобщи известният артист, минути преди появяването си на сцената като Йорданка Христова. Малко по-късно той получи и възторженостите на своя сътрудник Юлиан Вергов. Романтика и актьорска игра показа Анди, влизайки в ролята на продуцента на шоуто Магърдич Халваджиян с песента „ Не остарявай, обич “.

Стартът на осми сезон на „ Като две капки вода “ с рекорден резултат

Изпълнението и автентчината реплика допряха и самият Маги Халваджиян, който излезе и запя в дует с Анди. „ Имах възприятието, че слушах себе си - ужасно осъществяване! “, добави продуцентът на шоуто. Поп звездата Dara сподели, че може да се оправи сполучливо и с националното пеене, превъплъщавайки се в Николина Чакърдъкова.

Следващата седмица Луна ще бъде Шер, а Димитър Маринов ще се преобрази в миналогодишния участник в шоуто – Папи Ханс. Тото ще се забавлява като Shaggy, а Galia ще опита звученето на Dua Lipa. Маги Джанаварова ще се върне към женските облици с Lizzo Proves, а Анди ще потърси връзката сред футбола и музиката с шлагера на Шакира. DARA ще покаже лиричната си страна с Адел, а JJ ще бъде по-провокативен от всеки път като Гери-Никол. На спечелилия за вечерта Бутонът на шанса донесе облика на Майкъл Болтън.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Василена Василева Фики като две капки вода .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Затопля се, облачно и с превалявания над Западна България Затопля се, облачно и с превалявания над Западна България  Измама! Поръчваш медицински маски, получаваш... торба с отпадъци Измама! Поръчваш медицински маски, получаваш... торба с отпадъци  <br> Джей Ло: Бях малко тъжна <br>
Джей Ло: Бях малко тъжна
 От през днешния ден стартират Великите пости От през днешния ден стартират Великите пости Последни  Фики - победител за втора поредна вечер в Фики - победител за втора поредна вечер в " Като две...  Каракачанов: При мигрантски напън по границата ни, армията ще се намеси Каракачанов: При мигрантски напън по границата ни...  <p><strong>ТЕСТ:</strong> Колко <strong>знаете </strong>за Руско-турската война?</p> ТЕСТ: Колко знаете за Руско-турската война?  Турция подарява на България маски и проби за COVID-19 Турция подарява на България маски и проби за COVID-19  Папа Франциск с негативни резултати за ковид Папа Франциск с негативни резултати за ковид  Президентът Радев: Честит празник на всички, които не се поддават на операцията Президентът Радев: Честит празник на всички, които не...  С над 40% пада цената на съветския газ за България С над 40% пада цената на съветския газ за България  <p>Peugeot 208 e &ldquo;Автомобил на 2020 година в Европа&rdquo;</p> Peugeot 208 e “Автомобил на 2020 година в...  Борисов: Вярвам, че родолюбието ни сплотява повече от всичко Борисов: Вярвам, че родолюбието ни сплотява повече от...  Кантарджиев: Коронавирус в България няма, само че ни залива нова грипна вълна Кантарджиев: Коронавирус в България няма, само че ни залива...  Остри нападки сред Турция и Гърция за Остри нападки сред Турция и Гърция за " убити мигранти "...  Пролетни температури, градусите скачат до 25 Пролетни температури, градусите скачат до 25  <p>Честит Ден на <strong>Освобождението на България!</strong></p> Честит Ден на Освобождението на България!  iPhone Apple ще заплати до 500 млн. $ за мудни остарели iPhone  Бойко Борисов и Реджеп Ердоган Реджеп Ердоган идва в София?  <p>Хванаха 51 кг хероин на Граничен контролно-пропусквателен пункт &bdquo;Лесово&rdquo;</p> Хванаха 51 кг хероин на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово”  Мигранти на гръцко-турската граница Каракачанов: На гръцката граница обстановка е доста тежка  <p>Шефката на Басейнова дирекция &ndash; Пловдив с нови обвинения</p> Шефката на Басейнова дирекция – Пловдив с нови...  Коронавирус: Първи случаи в Португалия, Исландия, Андора и Рим Коронавирус: Първи случаи в Португалия, Исландия...  Бойко Борисов Бойко Борисов: Конфликтът до нас е огромна бомба Всичко от през днешния ден Виц на деня Варна. Кеят. Седи варненец и люпи семки. Във водата някакъв крещи: - Help me, please, help me... Минава различен варненец и пита: - Какво става?...… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българката, след която образованието не е същото  Да се бориш с опиатите във  Хиляди приветстваха унизеното момче от Австралия  Майката на Грета Тунберг разкрива сложното й детство в нова книга  Знаменитости се сплотиха в поддръжка на унизено 9-годишно дете  Венци Мицов: Най-голямата ми драма е, че съм си забранил да хапвам банички Водещи вести  С над 40% пада цената на съветския газ за България С над 40% пада цената на съветския газ за България  Кантарджиев: Коронавирус в България няма, само че ни залива нова грипна вълна Кантарджиев: Коронавирус в България няма, само че ни залива нова грипна вълна  Президентът Радев: Честит празник на всички, които не се поддават на операцията Президентът Радев: Честит празник на всички, които не се поддават на операцията  Борисов: Вярвам, че родолюбието ни сплотява повече от всичко Борисов: Вярвам, че родолюбието ни сплотява повече от всичко  Турция подарява на България маски и проби за COVID-19 Турция подарява на България маски и проби за COVID-19  iPhone Apple ще заплати до 500 млн. $ за мудни остарели iPhone  Пролетни температури, градусите скачат до 25 Пролетни температури, градусите скачат до 25  Девора Уайлд влиза в ролята на PR експерт в „ Св. Анастасия “ Девора Уайлд влиза в ролята на PR експерт в „ Св. Анастасия “  <p>Peugeot 208 e &ldquo;Автомобил на 2020 година в Европа&rdquo;</p> Peugeot 208 e “Автомобил на 2020 година в Европа ”  Папа Франциск с негативни резултати за ковид Папа Франциск с негативни резултати за ковид  Остри нападки сред Турция и Гърция за Остри нападки сред Турция и Гърция за " убити мигранти ", BBC разгласява видео  Бойко Борисов и Реджеп Ердоган Реджеп Ердоган идва в София?
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР