Любопитно Един от най-големите скандали в социалните мрежи Двамата главни

...
Любопитно Един от най-големите скандали в социалните мрежи Двамата главни
Коментари Харесай

Един от най-големите скандали в социалните мрежи

Любопитно Един от най-големите кавги в обществените мрежи Двамата основни участници в свадата са влогърите Джеймс Чарлс и Тати Уестбрук  Ванеса Николова 13 май 2019, 07:56
ати Уестбрук и Джеймс Чарлс.

Двама бюти влогъри, чиято сфера на ползи е обща – гримът.

Това ги трансформира в най-хубави другари и даже семейство, а след това – във врагове.

Разликата в годините е огромна. Тати е на 37г., а Джеймс на 19г., само че това не им пречи да завържат контакт още преди две години. Тати приема Джеймс като своя задача и стартира да се грижи за него като същинска майка.

View this post on Instagram
A post shared by James Charles (@jamescharles) on Apr 14, 2019 at 9:38am PDT

Тати и Джеймс се срещат в интернет, когато той към момента не е прочут. Вече е почнал да разгласява видеоклипове, в които разкрива тайните си за съвършения грим, само че към момента не е достигнал върховете на славата, където е през днешния ден.

Тати Уестбрук дава подтик на кариерата на Джеймс, като непрекъснато подтиква своите почитатели в обществените мрежи да се абонират за канала му в платформите за видеосподеляне.

Популярната влогърка даже се доверява на младия гримьор да се погрижи за сватбената ѝ визия. Купува му самолетен билет, с цел да участва на специфичния ѝ ден и се грижи за него като същинска майка.

View this post on Instagram
A post shared by Tati Westbrook (@glamlifeguru) on Sep 16, 2018 at 3:26pm PDT

Две години по-късно Джеймс е международна сензация, с милиони почитатели и капитали в банковата си сметка. Той даже участва на влиятелната „ Мет Гала”, на която видяхме персони от ранга на Лейди Гага, Селин Дион и Кейти Пери.

Миналият петък обаче се случи нещо, което най-вероятно ще срине кариерата на Джеймс Чарлс.

На 10 май Тати Уестбрук разгласява 43-минутно видео, озаглавено „ Чао, сестричке” (по този метод Джеймс се обръща към своите последователи).

В своята дълга изповед Тати показва разочарованието си от държанието на Джеймс и пренебрежението, с което се отнася към нея, поради голямата помощ, която постоянно му е оказвала.

View this post on Instagram
A post shared by James Charles (@jamescharles) on Mar 20, 2019 at 4:15pm PDT

Само няколко дни преди Тати да показа историята си с Джеймс той разгласява стори в Инстаграм, на което популяризира артикул, конкурентен на нейната лична линия за козметика.

В своя роман влогърката споделя за метода, по който Джеймс се е отнасял с хетеросексуалните мъже – по какъв начин е твърдял, че всички те в себе си имат хомосексуална страна и би трябвало да угаждат на желанията му, единствено тъй като е известна персона.

Видеото на Тати към този момент има над 26 млн. гледания и над 2 млн. лайкове.

В отговор на хвърлената томахавка Джеймс разгласява извинително послание. Това е един от видеоклиповете с най-вече палци надолу в историята на интернет – към 2 млн.

View this post on Instagram
A post shared by Tati Westbrook (@glamlifeguru) on Apr 6, 2019 at 12:41pm PDT

Междувременно, с изключение на огромната вълна от отрицателни мнения към Джеймс Чарлс, той загуби над 2 млн. почитатели в канала си за влогове в границите на 48 часа.

Сред тези, които се отдръпнаха, са звезди като Ким Кардашиян, Кайли Дженър, близнаците Долън, Джефри Стар и други.

Развръзката по този случай следва, само че абсурдът сред Тати Уестбрук и Джеймс Чарлс е прегледен образец за това, че интернет е нож с две остриета и за това, че един видеоклип е в положение да съсипе цяла една империя.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР