Любопитно е, че Швейцария е страната в света наложила най-много

...
Любопитно е, че Швейцария е страната в света наложила най-много
Коментари Харесай

Списание Page Six: Децата на Путин и Кабаева са в Швейцария

Любопитно е, че Швейцария е страната в света наложила най-вече наказания на Русия.

Руската войска продължава нашествието си. На тринадесетия ден от нахлуването в Украйна град Мариупол е обсаден, а Харков е бомбардиран. Москва обаче разгласи, че от през днешния ден - 8 март, ще бъдат въведени " локални примирия ", с цел да се разреши евакуацията на цивилни. Украинският президент упреква Русия, че е провалила своите филантропични коридори, когато минимум 406 цивилни са убити от началото на войната.

От своя страна Владимир Путин се е погрижил да настани околните си на несъмнено място. Дори войната да не стане на негова територия, 69-годишният президент е взел всички ограничения, с цел да не изложи на риск тази, която медиите показват като негова партньорка, гимнастичката Алина Кабаева.

Заедно имали две дъщери, седемгодишни близнаци, само че и двама сина. Информация, която в никакъв случай не е била официализирана от някогашната брачна половинка на Путин - Людмила. Според меродавен източник от списание Page Six, целият този хубав дребен свят на Путин е напуснал Русия, с цел да откри леговище в Европа.

" Докато Путин управлява офанзивата си против Украйна, атакувайки почтени жители и предизвиквайки бежанска рецесия, фамилията му е прикрито в частна и доста обезопасена хижа някъде в Швейцария – най-малко към този момент ", твърди източникът. Той посочи, че децата на Владимир Путин и Алина Кабаева имали швейцарски паспорт, тъй като са родени там.

38-годишната Алина Кабаева е една от най-награждаваните гимнастички в историята на художествената гимнастика. Общо тя има два олимпийски медала, 14 медала от международни шампионати и 21 медала от европейско състезание. Рекорд, който ѝ носи прякор " най-гъвкавата жена в Русия ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР