Любопитно Джон Кенеди – връзките с мафията, изневерите, лъжите Само

...
Любопитно Джон Кенеди – връзките с мафията, изневерите, лъжите Само
Коментари Харесай

Джон Кенеди – връзките с мафията, изневерите, лъжите

Любопитно Джон Кенеди – връзките с мафията, изневерите, лъжите Само преди седмица се навършиха 56 година от убийството на американския президент  Ванеса Николова 28 ноември 2019, 13:46  Красавиците на Мегз изправени пред нови провокации в „ TopQueen “
Красавиците на Мегз изправени пред нови провокации в „ TopQueen “
 Ню Йорк Таймс: На ски в България? Изненадващото прелъщение на Балканите
Ню Йорк Таймс: На ски в България? Изненадващото прелъщение на Балканите
 Джон Кенеди – връзките с мафията, изневерите, лъжите
Джон Кенеди – връзките с мафията, изневерите, лъжите
 Снимаха 52-годишната Памела Андерсън по бански
Снимаха 52-годишната Памела Андерсън по бански
 Гълъб открадна макове, с цел да уважи жертвите от войните
Гълъб открадна макове, с цел да уважи жертвите от войните
 Деси Бакърджиева за Ламбо: Беше събитие в българската кинематография
Деси Бакърджиева за Ламбо: Беше събитие в българската кинематография
 Елена и Стефания ще се борят за оцеляване в „ Игри на волята “
Елена и Стефания ще се борят за оцеляване в „ Игри на волята “
 Порасналите девойки на мама и баща - Малия и Саша
Порасналите девойки на мама и баща - Малия и Саша

жон Фицджералд Кенеди е прочут като президента, който се приближава най-близо до американския блян.

Млад, хубав, обаятелен, деятелен, корав във връзка с убежденията си, само че все пак добър посланик и слушател.

Той е първият католик, който влиза в Овалния кабинет, водачът, който се изправя очи в очи със опасността Съюз на съветските социалистически републики и индивидът, чиято амбициозност води първите хора на Луната.

Кенеди е индивидът, на чиито рамене тежи отговорността да възроди демокрацията в страната си и който дружно младата си и умна брачна половинка Джаки Кенеди трансформира Белия дом в истински Камелот.

На 22 ноември тази година се навършиха 56 година от убийството на 35-ия американски президент.

И въпреки Кенеди дълго време да е възприеман като слънчевия лъч в американската политика, той също има своите не толкоз позитивни качества.

Днес ще обърнем взор към неговата тъмна страна, която постоянно остава зад кулисите, надалеч от прожекторите и от тълпите, копнеещи да се допрян до обичания си президент.

Маркетингов артикул

Кенеди не се появява просто от нищото. Много хора считат, че татко му – магнатът Джоузеф Кенеди, изиграва огромна роля във образуването на неговия медиен и публичен облик.

Джоузеф Кенеди се ражда през 1888 година в имигрантското семейство на ирландски католици. Описват бащата на президента Кенеди като един извънредно упорит, надарен и непреклоним човек. Джоузеф приключва висшето си обучение в Харвард и с големия си триумф в професионалния живот съумява да даде път на сина си към Белия дом.

Някои даже споделят, че желанието на Джоузеф да направи сина си президент, било съвсем маниакално.

Да спечелиш „ Пулицър”, само че не тъкмо

През 1956 година, в ролята на настоящ сенатор от Масачузетс, Кенеди разгласява книгата си „ Образи на смелостта”, в която са разказани осем портрета на представители от Сената на Съединени американски щати.

Книгата печели премията „ Пулицър” за най-хубава биография. Много хора обаче настояват, че Кенеди не е същинският създател на книгата и, че татко му е платил на други хора, които да я напишат.

Жените – най-голямата му уязвимост

Всички са чували историите за Джон Кенеди и празненствата, които е провел в Белия дом с наличието на жрици на любовта.

През същото време президентът е натоварвал защитата с отговорността да пазят брачната половинка му, тъй че да не припарва наоколо.

Съществуват десетки клюки за връзките на Кенеди и с редица известни дами от неговото време като Мерилин Монро и Одри Хепбърн са единствено дребна част от тях.

Връзките с мафията

Сиймур Херш, който печели „ Пулицър” с книгата си за клането в Ми Лай, твърди, че през 1960 година, с цел да поддържа сина си в президентската акция Джоузеф Кенеди подписва съглашение с чикагския мафиот Сам Джанкана.

Кенеди-старши дава обещание на Джанкана услуги, които синът му Джон ще прави от позицията си на държавен глава.

Това, съгласно Херш, накланя везните в интерес на Кенеди в Илинойс.

Фидел Кастро и обсебването

Според Херш Джон и брат му Робърт са били обладани от концепцията за гибелта на Фидел Кастро, като за задачата са били в непрекъсната връзка с Централно разузнавателно управление на САЩ.

Самюел Халпърн, някогашен член на Централно разузнавателно управление на САЩ, споделя от първо лице: „ Не знаеш какво е напрежение, до момента в който тези двамата не ти застанат на главата. Не усещахме, че вършим нещо в интерес на Съединени американски щати в Куба, а като че ли извършвахме фамилна вендета”.

По тематиката  Тайната обич на Джон Кенеди и Одри Хепбърн Тайната обич на Джон Кенеди и Одри Хепбърн  Внучката на Кенеди се борела с психологично заболяване Внучката на Кенеди се борела с психологично заболяване  Тъмната страна на великите персони, които считаме за светци Тъмната страна на великите персони, които считаме за светци  Проклятията, които тези семейства не съумяха да скапват Проклятията, които тези семейства не съумяха да скапват

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Ванеса Николова Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Задържаха банкова служителка, източила 1 млн. лева Задържаха банкова служителка, източила 1 млн. лева  <br> Фандъкова: По-висок налог за по-чист въздух <br>
Фандъкова: По-висок налог за по-чист въздух
 <br> <strong> Култовите реплики на Ламбо </strong> – от екрана и отвън него <br>
Култовите реплики на Ламбо – от екрана и отвън него
 <br> <strong> Анджелина и щерка й Вивиан </strong> - прелестни и дружно на пазар <br>
Анджелина и щерка й Вивиан - прелестни и дружно на пазар
Последни  Красавиците на Мегз изправени пред нови провокации в „ TopQueen “ Красавиците на Мегз изправени пред нови...  <p><strong>NYT за България:</strong> Изненадващо прелъщение на Балканите</p> NYT за България: Изненадващо прелъщение на Балканите  <p><strong>Тъмното лице на Кенеди</strong> &ndash; мафията, изневерите, лъжите</p> Тъмното лице на Кенеди – мафията, изневерите...  Народно заседание Скандал в Народното събрание: Туристическа тирания...  Шеф Ангелов още веднъж търси най-хубавите в кухнята Шеф Ангелов още веднъж търси най-хубавите в кухнята  <p>Снимаха<strong> 52-годишната Памела Андерсън</strong> по бански</p> Снимаха 52-годишната Памела Андерсън по бански  Български камион с мигранти катастрофира Български камион с мигранти катастрофира  Архив Откриха черна дупка, която " не би трябвало да съществува "  Полиция и специалисти се сплотиха, с цел да разкрият този случай Полиция и специалисти се сплотиха, с цел да разкрият този...  <p>Светът към този момент не разполага с време</p> Светът към този момент не разполага с време  <p><strong>Гълъб </strong>открадна макове, с цел да уважи <strong>жертвите от войните</strong></p> Гълъб открадна макове, с цел да уважи жертвите от войните  Приключиха фотосите на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ Приключиха фотосите на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “  Стефан Данаилов Учениците на Ламбо със специфични мемоари за него  Десетки опарени: Вместо елегантно палто - на ниска цена яке Десетки опарени: Вместо елегантно палто - на ниска цена яке  Елена и Стефания ще се борят за оцеляване в „ Игри на волята “ Елена и Стефания ще се борят за оцеляване в „ Игри на...  <p><strong>Порасналите момичета</strong> на мама и баща - Малия и Саша&nbsp;</p> Порасналите девойки на мама и баща - Малия и...  <p>Ново земетресение в Албания, близка на премиера е загинала</p> Ново земетресение в Албания, близка на премиера е...  <p><strong>7 занимателни обстоятелството </strong>за Деня на благодарността</p> 7 занимателни обстоятелството за Деня на благодарността  Деца убиха възрастен мъж. Майката: Било е самозащита Деца убиха възрастен мъж. Майката: Било е самозащита  Volkswagen ID.3 1st Edition VW реши къде да влага милиардите си Всичко от през днешния ден Виц на деня - Вчера участвах в грабеж на банка! - Супер! А какво прави? - Кво, кво?! На пода лежах! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Култовите реплики на Ламбо – от екрана и отвън него  Българката, която очарова света с гения си (ВИДЕО)  Крадец избра неверната къща, попадна на 82-годишна културистка  Как наподобява Кейт, когато пазари в супермаркет (СНИМКИ)  Истината зад именитите песни на Queen  Немският коледен базар в София - вижте атмосферата Немският коледен базар в София - вижте атмосферата Водещи вести  Деца убиха възрастен мъж. Майката: Било е самозащита Деца убиха възрастен мъж. Майката: Било е самозащита  Кой е виртуалният ухажор, взел 1 милион от банковата служителка Кой е виртуалният ухажор, взел 1 милион от банковата служителка  Десетки опарени: Вместо елегантно палто - на ниска цена яке Десетки опарени: Вместо елегантно палто - на ниска цена яке  Български камион с мигранти катастрофира Български камион с мигранти катастрофира  <p>Ново земетресение в Албания, близка на премиера е загинала</p> Ново земетресение в Албания  Полиция и специалисти се сплотиха, с цел да разкрият този случай Полиция и специалисти се сплотиха, с цел да разкрият този случай  Шеф Ангелов още веднъж търси най-хубавите в кухнята Шеф Ангелов още веднъж търси най-хубавите в кухнята  Архив Откриха черна дупка, която " не би трябвало да съществува "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР