Любопитно 8 въпроса, с които да внимаваме на интервюто за

...
Любопитно 8 въпроса, с които да внимаваме на интервюто за
Коментари Харесай

8 въпроса, с които да внимаваме на интервюто за работа

Любопитно 8 въпроса, с които да внимаваме на изявлението за работа Винаги имайте едно мислено  Ванеса Николова 26 септември 2019, 16:26 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  8 въпроса, с които да внимаваме на изявлението за работа
8 въпроса, с които да внимаваме на изявлението за работа
 Предстои нова кралска женитба
Предстои нова кралска женитба
 Грешките, които позволяваме, когато имаме болки в кръста и врата
Грешките, които позволяваме, когато имаме болки в кръста и врата
 Как се рисува със скалпел
Как се рисува със скалпел
 Ким Кардашиян показа за проблемите с кожата си (СНИМКА)
Ким Кардашиян показа за проблемите с кожата си (СНИМКА)
 Актьорите и актрисите, които изчезнаха от Холивуд
Актьорите и актрисите, които изчезнаха от Холивуд
 Джесика Симпсън отслабна с 45 кг за 6 месеца (СНИМКА)
Джесика Симпсън отслабна с 45 кг за 6 месеца (СНИМКА)
 Красавицата, която стана
Красавицата, която стана " Мис България Свят " 2019 година

ащо си търсите нова работа?

Коя е най-слабата ви страна?

А тази на сегашния ви шеф?

Това са единствено част от подвеждащите въпроси, които можете да чуете на изявление за работа. Въпроси, които те оставят стъписан, само че чийто отговор може да е решителен по отношение на това дали ще те наемат или не на новото място.

Ето кои са осемте най-често задавани подвеждащи въпроси по време на изявление за работа и по какъв начин да се оправим с тях дейно:

Защо решихте да напуснете предходната си работа?

Това е един от въпросите, който е малко евентуално да не чуете по време на изявлението ви за работа.

„ Целта на този въпрос е да се разкрият вашите претекстове, ползи. Трябва да бъдете откровени, само че въпреки всичко избягвайте да казвате отрицателни неща за предходната компания, в която сте работили “, споделят специалисти.

„ Най-добре е отговорите на такива въпроси да са по-скоро неутрални. Никой шеф не желае да наема конфликтни персони за свои чиновници “.

Как виждате себе си след 5 години?

„ Тук още веднъж работодателят се стреми да узнае какъв човек стои против него. Такъв, който би си тръгнал в границите на няколко месеца, или подобен, който би желал да се развива в съответната компания “, споделя Каролина Моуне, специалист в региона на човешките запаси.

„ Работодателят желае хора, които да останат при него за дълго време “.

С кое свое достижение се гордеете най-вече?

Преувеличаването не е добър консултант, безапелационни са специалистите.

Щом стане дума за някакви достижения, качества, умения, бъдете откровени и не преувеличавайте равнището на своите благоприятни условия.

„ Фирмите имат своите способи, посредством които схващат дали лъжете “, споделя Естер Караско, шеф на консултантска компания.

Коя е най-голямата неточност, която сте допускали в досегашния си професионален опит?

Целта на този въпрос е да се оцени равнището на самокритичност на претендента за съответното работно място.

Никой не е непогрешим и не е срамно да признаваме личните си неточности, тъй като това значи, че те са осъзнати и няма заплаха от повторното им допускане.

Експертите още веднъж предлагат да сме откровени и да заобикаляме да упрекваме други хора за личните си действия.

Кои са най-дорбите Ви страни?

Не бъдете безредни в отговора си на този въпрос.

Отново не преувеличавайте, постарайте се да изтъкнете позитивните ви качества, които дават отговор на позицията, за която кандидатствате.

Ако сте на изявление за механически инженер, сигурно споменаването на положителни готварски умения, няма да ви помогне за заемането на свободната позиция.

Предпочитате да работите независимо или в екип?

Внимавайте с отговора на този въпрос, защото и двете крайности не са подобаващият избор.

Перфектният чиновник би трябвало да прави дилемите си самичък, само че и да умее да работи в екип, когато се наложи.

Какви са упованията Ви за възнаграждение?

Това е един от най-деликатните въпроси по време на изявление за работа.

Бъдете деликатни. Ако авансово знаете каква е сумата, която се предлага за съответната позиция, недейте да споменавате доста по-голяма сума от посочената.

В случай, че не знаете точната сума, то можете да избегнете неуместна обстановка, като кажете, че очаквате да получавате междинната за бранша заплата.

Какво Ви притегли в нашата компания?

Предварителната подготовка и изследването на компанията, както и дейностите и плановете, в които тя взе участие, ще ви бъдат от изгода.

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Ванеса Николова Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Дъжд и през днешния ден, по кое време се връща слънцето Дъжд и през днешния ден, по кое време се връща слънцето  <br> Грета Тунберг завоюва <strong> Алтернативната Нобелова премия </strong> <br>
Грета Тунберг завоюва Алтернативната Нобелова премия
 <br> Есенният жанр на <strong> Кейт Мидълтън </strong> (СНИМКИ) <br>
Есенният жанр на Кейт Мидълтън (СНИМКИ)
 <br> 10 песни, с които <strong> да свалиш момиче </strong> <br>
Vivacom

10 песни, с които да свалиш момиче
Последни  <p><strong>8 въпроса,</strong> с които да внимаваме на <strong>интервюто за работа</strong></p> 8 въпроса, с които да внимаваме на изявлението за работа  Нов митинг пред БНР Нов митинг пред БНР  <p>Предстои нова <strong>кралска сватба</strong></p> Предстои нова кралска женитба  <p><strong>&bdquo;Фолксваген&rdquo;</strong>: Финализираме договарянията с <strong>Турция</strong></p> „ Фолксваген”: Финализираме договарянията с...  <p>Учители, които изненадват със <strong>секси външен вид</strong></p> Учители, които изненадват със секси външен тип  <p>Ново <strong>силно земетресение</strong> раздруса <strong>Истанбул</strong>, усетено и в България</p> Ново мощно земетресение раздруса Истанбул, усетено и в...  Кола се взриви в паркинг Кола се взриви в паркинг  <p><strong>Грешките</strong>, които позволяваме, когато имаме болки в кръста и врата</p> Грешките, които позволяваме, когато имаме болки в кръста...  Саудитският принц Мохамед бин Салман Саудитският принц: Хашоги беше погубен под мое наблюдаване  Почина Жак Ширак Почина Жак Ширак  <p>Как се <strong>рисува със скалпел</strong></p> Как се рисува със скалпел  <p>Арабаджиева: Лекарите в пандиза се шашнаха</p> Арабаджиева: Лекарите в пандиза се шашнаха  <p>Вучич наскърбен, че &quot;Фолксваген&quot; отива в Турция. Меркел: И Борисов се оплаква&nbsp;&nbsp;</p> Вучич наскърбен, че "Фолксваген " отива в Турция...  Ким Кардашиян Ким Кардашиян сподели изуменото си от псориазис...  Джок Полфрийман Върховен касационен съд възобнови делото против освобождението...  Президентът Румен Радев организира публична среща с основния редактор на Радев пред " Икономист ": Демографията е извънреден...  <p>Актьорите и актрисите, които <span style= Актьорите и актрисите, които изчезнаха от Холивуд  Куче нахапа плеймейтка и участничка в Куче нахапа плеймейтка и участничка в " Игри на волята "  Финалистите от Промяната 2018 – Carrot с нов план Финалистите от Промяната 2018 – Carrot с нов план  " Тренд ": Българите желаят почтен, млад и некорумпиран... Всичко от през днешния ден Виц на деня Жена чака мъжа си да се прибере от запой. Той влиза у дома, вижда, че е ядосана и споделя: - Жена, умерено, чакай да ти кажа… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Германската пенсионерка, която сбъдна Германската пенсионерка, която сбъдна " българската си фантазия "  Грета Тунберг: Хората страдат, умират, екосистеми се разрушават  Пациент на кардиолога с 57 хиляди лева заплата: Трябва да бъде наказан  Вижте неписаната история на България в фотоси  Честваме 111 години самостоятелна България  Старата обич наслойка не хваща: среща след 75 години Водещи вести  <p><strong>&bdquo;Фолксваген&rdquo;</strong>: Финализираме договарянията с <strong>Турция</strong></p> „ Фолксваген ”: Финализираме договарянията с Турция  Джок Полфрийман Джок Полфрийман остава в дома за настаняване в Бусманци  Почина Жак Ширак Почина Жак Ширак  Саудитският принц Мохамед бин Салман Саудитският принц: Хашоги беше погубен под мое наблюдаване  <p>Арабаджиева: Лекарите в пандиза се шашнаха</p> Връщат Арабаджиева в ареста, не била с заплаха за живота  Куче нахапа плеймейтка и участничка в Куче нахапа плеймейтка и участничка в " Игри на волята "  <p>Кой направи &quot;<strong>хапчето</strong>&quot;, което вечно промени света</p> Кой направи " хапчето ", което вечно промени света  <p>Учители, които изненадват със <strong>секси външен вид</strong></p> Учители, които изненадват със секси външен тип (СНИМКИ)  Нов митинг пред БНР Нов митинг пред БНР  Кола се взриви в паркинг Кола се взриви в паркинг Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР