Любопитни ли сте как ще изглежда пролетта за вас във

...
Любопитни ли сте как ще изглежда пролетта за вас във
Коментари Харесай

Пролетен финансов хороскоп, за всички зодии. Някои ще станат по-богати

Любопитни ли сте по какъв начин ще наподобява пролетта за вас във финансово отношение? Инфлацията е тежка за всички, тъй че не е изненадващо, че тематиката за парите провокира огромни страсти. От хороскопа ще разберете кои зодии може да разчитат на спомагателна парична инжекция и кои би трябвало да затегнат коланите.

Ще разкрием кои зодии ще имат шанс за вложения и хазартни игри и кои за жалост не могат да разчитат на шанс тази пролет.

Пролетен финансов хороскоп, за всички зодии

Ето какво чака всички зодии във финансово отношение.

Овен

Предстоящата пролет ще донесе на Овните някои спомагателни разноски, които може да ги затрупат. Не се тормозете обаче и не забравяйте, че парите обичат да се движат. Харченето и облагата са тясно свързани. Опитайте се да мислите по-малко за салдото на сметката си и да се фокусирате повече върху нематериалните неща. Срещайте се с приятелите си по-често, ходете на разходки и се наслаждавайте на времето, запишете се в библиотеката. Всичко това не коства нищо, а носи доста наслада и усъвършенства качеството на живот.

Телец

Допълнителна парична инжекция от  непредвиден източник е доста допустима тази пролет, за зодия Телец. Може да е спад, ненадейно покачване или нещо напълно друго. Помислете добре по какъв начин да употребявате тези пари, тъй като има огромен късмет да ги умножите. Затова първо помислете за вложения.

Близнаци

Близнаците са склонни да бъдат импулсивни и прочувствени във връзка с парите, а това не е добре. През пролетта се пробвайте да поработите върху метода си към финансите. Нито вманиаченото икономисване, нито облекчаването с извършване на покупки е потребно, а в дълготраен проект може да докара до съществени проблеми. Но най-голямата опасност тази пролет ще бъде… вземането на пари назаем. Избягвайте го непременно.

Рак

Пролетта няма да е благосклонна към зодия Рак във финансово отношение. Може би ще би трябвало да посегнете към спестявания или да се откажете от някои удоволствия. Не се тормозете авансово, тъй като това е единствено краткотрайно. Това положение обаче няма да премине от единствено себе си. Трябва да намерите метод да се измъкнете от финансовата дупка. Допълнителната работа може да е решението. Също по този начин помислете за продажба на неща, които към този момент не употребявате. Не единствено вашият портфейл ще се възползва от това, само че и вашето благоденствие.

Лъв

Зодия Лъв, би трябвало да затегне колана, не е нужно да се харчи безсистемно. Избягвайте недомислени покупки, и започнете да пестите.

Дева

Внимавайте за изкушения и страхотни благоприятни условия, тъй като те могат да се окажат лъжливи и да причинят повече щета, в сравнение с изгода. Някои неща са прекомерно хубави, с цел да са истина. Тази пролет сте изключително уязвими към финансови измами, тъй че дръжте очите си отворени и проверявайте деликатно всяка оферта. За Девата моментът не е подобаващ за взимане на заеми или съмнителни вложения.

Везни

Везните би трябвало да работят по-умно, а не по-усърдно, с цел да реализиран задачите си. Трябва да се научите да балансирате сред печеленето на пари и персоналното време. Без отмора няма да стигнете надалеч, а изтощеното ви тяло рано или късно ще се разпалва. Не чакайте този миг. През пролетта би трябвало да бъде да се погрижите за салдото сред работата и персоналния живот. Вместо да работите повече, помислете за промяна на работата или се пробвайте да… намалите разноските.

Скорпион

Пролетта е уместно време Скорпионите да премислят ежедневните си разноски и да стартират да спестявания. Има доста индикации, че ще можете да отделите добра сума, в случай че се откажете от някои апетити. Уверете се, че в действителност имате потребност от всичко, което купувате. Може да се окаже, че ще се откажете от избрани неща без страдание, тъй като сте привикнали единствено с тях.

Стрелец

Зодия Стрелец, би трябвало да стартират да влагат. Това е доста по-ефективен метод за замогване. И доста по-интересно. Като за начало помислете за надграждане на уменията си, само че се фокусирайте върху нещата, които обичате да вършиме и в които сте положителни. Работа, която е и пристрастеност, е най-хубавата рецепта за триумф. И житейски, и финансово.

Козирог

Зодия Козирог, в този момент ще са изправени пред мъчно решение, което ще важи и за финансовите въпроси. Вашият избор ще бъде решителен и може да промени бъдещето ви. Помислете деликатно кое решение в действителност ще се окаже по-полезно в дълготраен проект.

Водолей

Пролетта е уместно време за промени за Водолеите, както във финансови, по този начин и в професионални връзки. Първо проверете дали офертата на вашата банка е преференциална за вас. Може би другаде ще имаш по-добри условия. Също по този начин е добра концепция да говорите с началника си за покачване или друга позиция. Ако не, проверете офертите за работа. Може да ви чака нещо доста по-добро.

Риби

За зодия Риби, звездите споделят, че във финансовите въпроси всичко ще остане както е било. Не очаквайте да забогатеете в този момент. Освен това не е нужно да се притеснявате, че ще останете без пари.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР