Любопитна ситуация уловиха телевизионните камери на двубоя между Емполи и

...
Любопитна ситуация уловиха телевизионните камери на двубоя между Емполи и
Коментари Харесай

Халф на Емполи се подигра с Влахович заради цената на нападателя

Любопитна обстановка уловиха телевизионните камери на дуела сред Емполи и Ювентус, приключил 4:1 в интерес на тосканци. В добавеното време на срещата халфът на домакините Лиъм Хендерсън се заяде с противниковия нападател Душан Влахович, като съгласно европейските медии шотландецът е споделил на сърбина с подигравателен звук: “Ооо, 80 милиона! ”

Именно сходна сума Ювентус заплати на Фиорентина през януари 2022 година, с цел да притегли Влахович. През сегашния сезон той е голмайстор на отбора със своите 14 попадения и 4 асистенции в 42 мача във всички шампионати, само че упованията към него бяха по-големи поради високата му цена. 23-годишният футболист нощес записа цялостни 90 минути, само че нямаше никакъв голов принос за своя тим в дуела.

От друга страна, Хендерсън се появи на терена чак в 78-ата минута, когато размени Джакопо Фацини. “Адзурите ” го закупиха от Лече през лятото на 2021 година против едвам 1,5 млн. евро, като през актуалната акция 27-годишният състезател има 24 срещи и единствено 1 асистенции във всички шампионати за Емполи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР