Любопитен програмист от Турция, Берат Йълдъръм, който в свободното си

...
Любопитен програмист от Турция, Берат Йълдъръм, който в свободното си
Коментари Харесай

Филм на ужасите: Турски програмист показа какво правят растенията, когато няма хора наоколо ВИДЕО

Любопитен програмист от Турция, Берат Йълдъръм, който в свободното си време отглежда растения и обича градинарството, е споделил с потребителите на Redddit свое изумително изобретение.

Мъжът е забелязал, че денем цветята от сбирката му очевидно трансформират ситуацията на листата и клоните и по тази причина е решил да ревизира какво в действителност се случва.



Берат е сложил камерата в стаята, цялостна с цветя, и я оставил за един ден. След това той направил видео с период от време, в което всичко мистериозно се изяснило. Растенията, както е присъщо на природата им, се обръщат към слънцето, с цел да получат повече светлина, само че Берат не очаквал питомците му да са толкоз преносими. Видеото, въпреки и да набрало 35 хиляди лайкове, провокирало боязън и безпокойствие измежду доста консуматори на Интернет.

"Тези растения ми наподобяват като илюзия ", написа един от коментиращите. "Ето за какво нямам никакви растения - на тях не може да се има доверие. Един ден може да се събудиш през нощта от обстоятелството, че някаква хризантема те задушава. Не, благодаря, ще остана с двете си котки ", споделя различен. "Те наподобяват като пришълци от космоса ", написа пък трети.



Някои консуматори на мрежата започнаха съществено да спорят, че в случай че растенията са толкоз живи, че могат освен да порастват, само че и да вземат решения за това по какъв начин най-добре да се извърнат, с цел да получат повече светлина, цялата идея за вегетарианството би трябвало да се срутва.
В последна сметка мнозина отхвърлят скотски артикули от благосклонност и страдание към животните. Дългият спор се простира на стотици мнения, само че и двете страни по този начин и не са стигнали до общ извод.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР