Любомир Герасимов, мениджър на женския ни национален отбор и член

...
Любомир Герасимов, мениджър на женския ни национален отбор и член
Коментари Харесай

Мениджърът на волейболния отбор Любомир Герасимов: Имаме потенциал да влезем сред най-добрите 8 в света

Любомир Герасимов, управител на женския ни народен тим и член на Управителния съвет на федерацията, съобщи, че е удовлетворен от представянето на отбора на международното състезание и като цяло през сезона.

Той добави: „ Отборът се показа на положително равнище, несъмнено сме удовлетворени. Надявам се всички, които се занимават с волейбол и го следят, също да са останали удовлетворени. Оценката въпреки всичко ще я даде Управителният съвет на федерацията, само че персонално моето мнение е, че девойките се показаха доста добре през цялата година и тимът реализира доста положителни резултати. Изпълнихме първата задача – влизане в Лигата на нациите.

Следващата задача бе класиране до осмо място, която не успяхме да я осъществим. Но мисля, че на международното състезание нашият тим сподели своите благоприятни условия, съгласно класата на противниците. В момента това са ни опциите, само че сме доста покрай най-хубавите осем тима в света. Победихме сформира от втората осмица и се надявам в идващите две години към този момент да сме в първите осем. Разговарях доста с треньора Иван Петков, той има своите визии, само че първо мисля, че управлението на федерацията би трябвало да му даде успокоение и опция да работи по-дълго време, с цел да можем да реализираме тези резултати, които желаем. Имаме капацитет и запаси в играта, имаме и запаси при състезателките, които да се включат в националния тим “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР