Любомир Ганев, президентът на БФ Волейбол, се поклони пред всички

...
Любомир Ганев, президентът на БФ Волейбол, се поклони пред всички
Коментари Харесай

Любо Ганев: Следващата цел е олимпийската квалификация

Любомир Ганев, президентът на БФ Волейбол, се поклони пред всички почитатели, които извършиха Двореца на културата и спорта във Варна. Легендата изгледа осминафинала против Франция паралелно до Ренато Санчес, първи вицепрезидент на Европейската конфедерация CEV.

„ За нас това състезание към този момент завърши – разяснява Ганев. - Казах на момчетата, че към този момент би трябвало да мислят за идната цел, а тя е олимпийската подготовка. Там имаме седем мача за девет дни. Може пък да ни се усмихне ориста. Може да създадем някоя изненадваща победа, която да ни даде крила за идващите дуели.

Не се представихме на Европейското състезание, както чакахме. Целта беше да се класираме минимум за четвъртфинал. Не я постигнахме. Но остава третото и най-важното съревнование за годината. Ако успеем да се класираме на едно от първите две места, ще забравим всичко, което се случи в последните 10 дни.

Организацията беше на ужасно равнище с помощта на целия екип отпред с Борис Халачев. Всички се грижеха това да стане факт. Пълни поздравления имаме от Европейската конфедерация. Включително и с самодейността с „ Волейбол на учебно заведение ", когато поканихме децата да играят в такава зала и условия. Всички споделиха, че не са спали в по-добър хотел на Европейско състезание. Още един път това демонстрира, че ние сме си свършили работата като федерация. Поклон към публиката. Няма да спра да го дублирам. Вече шести следващ мач на предварителна продажба свършват всички билети. Никога не се е случвало преди. Имало е разпродадени зали, само че все в деня на мача. А в този момент един, два и даже три дни преди дуелите всички билети бяха изкупени. Благодаря на почитателите, които поддържат тима, даже когато не играе на нужното ниво.

Г-н Ренато Арена ни поздрави за организацията. Каза, че заслужаваше още един мач да изиграем в тази зала. Подобна атмосфера рядко се среща в Европа. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР